![]() |
#312 |
Reputacja: 10
|
![]()
Matko! U mnie się urodził chłopiec, a później bliźniaki chłopcy i później znowu bliźniaki chłopcy. Ja chcę dziewczynkę!
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
kiedyś myślałam, że płeć dziecka zależy od tego, czy sim, czy simka pierwszy zacznie bara-bara. no ale się pomyliłam.
nvm, szczerze mówiąc, to nie liczę, czy częściej rodzą się dziewczynki czy chłopcy. Chociaż o dziwo w Miłowie przeważają małe simki. |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
U mnie częściej rodzą się dziewczynki, ale na razie mi to nie przeszkadza.
![]() Tylko irytuje mnie ta sama fryzura i ubiór... |
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
A u mnie zależy, gdzie simowie starają się o dziecko:
łóżko- pojedyńcze dziecko, głównie dziewczynki auto- chłopcy ![]() budka telefoniczna- bliźniaki: dziewczynka-dziewczynka hamak- bliźniaki: chłopak-dziewczynka namiot- j.w. przebieralnia- tutaj pojedyńcze dzieci Nie próbowałam: helikopter szafa Nie obiecuję,że ta metoda działa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
U mnie nie zależy od niczego. Próbowałam przeróżnych "przepisów" i nigdy nie wyszło tak jak chciałam. Jest tylko jedna reguła, zauważyłam bardzo ciekawą rzecz. Mam rodzinę, którą prowadzę już rok, ma wiele pokoleń. W tej rodzinie zawsze rodziło się więcej dziewczynek i tak jest w każdym pokoleniu. Geny ???
|
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
A można bara-bara w szafie
|
![]() |
![]() |
#318 |
|
![]()
@up:
nie, nie można ![]() Bynajmniej o takim czymś nie słyszałam...
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
Można,ale nie tyle w szafie,co w garderobie-takowe są w Maxisowych blokach,można je też samemu wybudować
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
|
![]()
To takie rozsuwanie i zasuwane szafo-garderoby, zauważyłam na niej opcję "bara bara i "postaraj się o dziecko".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |