![]() |
#321 |
Guest
|
![]()
Mi po równo . Chociaż dawno w simsy nie grałam. jeszcze nigdy nie miałam bliźniaków ;( Niestety ;( Albo może i stety
![]() ![]() Pozdrawiam.Nowa ![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
OTO SPOSÓB NA BLIŹIAKI , kod : forcetwinz
|
![]() |
![]() |
#323 |
Reputacja: 10
|
![]()
Według mnie najbardziej zaufanym sposobem na bliźniaki jest sernik z WB. Nawet tworcy potwierdzili, że ta metoda działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Sernik na bliźniaki tylko raz wypróbowałam i się udało, a czy działa za każdym razem to niewiem.
Jeśli chodzi o przepis na płeć dziecka to nie ma takiego, bo wszystko jest losowo. Niektórzy mówią że jak klikną simem to będzie dziewczynka, a jeśli simką to chłopiec lub na odwrót, ale to się nie sprawdza, bo u mnie nieraz klikałam jakimś simem, rodziły się bliźniaki, chłopiec i dziewczynka, więc w to nie wierze, bo gdyby tak było to by się urodziła jedna płeć a nie dwie. To wszystko zależy od losu. Co łatwo sprawdzić zapisując gre i wyjść z niej, raz urodzi sie chłopak, innym razem dziewczynka, lub kilka razy pod rząd jakaś płeć a po kilku wyjściach z gry urodzi się w końcu druga. |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Dobre
![]() Muszę spróbować może sie nie da ale umie prawie sami chłopcy się rodzą.Ale ja nic na to nie poradze. Zaria-że spaghettim też spróbuje chociaż wiem że jest kod na bliżniaki ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
"Przepis" na bliźniaki: Jak wiecie,że wasza simka na 100% jest w ciązy to trzeba zjeśc sernik. U mnie się to sprawdza
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja obstawiam na galaretkę i sernik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Jest kod na bliżniaki
|
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
Ja mam baaardzo różnie. Jak raz urodzi mi się chłopiec, to potem tak jest przez następne trzy miesiące. Jak dziewczynka to tak samo. Kiedy adoptuje (nie wiem dlaczego, ale niektóre moje Simki nie mogą zajść w ciążę. Bezpłodne?) to przywożą mi tylko chłopców; najczęściej murzynów.
|
![]() |
![]() |
#330 |
Reputacja: 17
|
![]()
Więc tak u mnie nie ma reguły jak niektórzy piszą, że jak się simem kliknie na simkę to będzie dziewczynka albo odwrotnie to wyjdzie chłopiec przecież dziecko to nie placek z jagodami, że jak robi go gospodyni to wyjdzie dobry a jak zrobi go Pan domu to wyjdzie zakalec u mnie jest różnie z płcią, ale przepis na bliźniaki sprawdza się bo gdy simkom moim dam do zjedzenia sernika sporo to rodzą się bliźnięta, ale dzisiaj urodził mi się bliźnięta bez jedzeń sernika. Co do bezpłodności to nie prawda simy są płodne tylko dlatego ciężej może simka zachodzić w ciąże gdy jest już wiekowsza np. ja musze kilka razy naciskać na postaraj się o dziecko gdy moja simka ma naprzykład 9 dni do emerytury.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |