![]() |
#371 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi te sposoby nie działają (klikanie kobietą na mężczyznę itp)
Ciągle klikam mężczyzną na kobietę i mam różnie (chłopczyka lub dziewczynkę) A co do bliźniaków urodziły mi się tylko raz czy dwa.
|
![]() |
#372 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mnie teraz najczęściej rodzą się bliźnięta, ale kiedyś to działało, że gdy kliknąłem kobietą na sima to była dziewczyna, a jak odwrotnie to chłopak.
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
Przepisu na płeć niestety nie mam. Nie działają rady innych żeby np klikną facet na babke aby była dziewczynka. I tak zawsze są dziewczynki :/... Jedyny sposób jaki działa to spaghetti i płatki na bliźniaki.
|
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
Czasami po "staraniu się" nie ma muzyczki i simka nie zachodzi w ciąże. Kiedyś zdarzyło mi się to kilka razy pod rząd. Od czego to zależy? Czy to też przypadek?
|
![]() |
![]() |
#375 |
|
![]()
jest pewien sposób na bliźniaków i nie chodzi mi tu o jedzenie lub medytowanie
![]() Jak simka zajdzie w ciąże to wpiszcie kod " boolProp testingCheatsEnabled true" i tam będzie opcja " Force twins" czy cos takiego;p no i jak przyjdzie czas porodu to będą piękne bliźniaki;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Mi rodzą sie bliżniaki jak simka jje cały czas płatki i od czasu do czasu(raz dziennie)zapiekanki.I jeszcze jeden raz podczas ciąży zjeść ciasteczka.
|
![]() |
![]() |
#377 | |
|
![]() Cytat:
![]() Oczywiście bliźniaki zdarzają się także losowo, więc nawet jeśli simka nie zjadła sernika, może stać się posiadaczką dwóch uroczych maluchów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
XDD </off> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
A próbowaliście spirali żywota? To gwarantowany sposób na ilośc dzieci, zależy co chcesz miec. Można miec nawet dziecko z kosmitą nie będąc porwanym. Można też miec dziecko z Simem, który cię nienawidzi (albo ty jego). Ściągnijcie ją stąd: http://www.thesims2game.webgarden.cz/objekty
To wygląda jak lizak na patyku ozdobiony spiralką w kolorze zielonym. Jak na to klikniesz, masz opcje "jedinacka" (jedno dziecko), "dvojcata" (bliźniaki), "dite s ufem" (dziecko z kosmitą) i "generacni skok" (postarzenie; jeśli wyłączycie starzenie, Sim się odmłodzi o kilka dni). Sim musi byc w dobrym nastroju (ciemnozielony diament), a najlepiej jak ma aspirację platynową. Przy zapłodnieniu można wybrac, z kim chcesz miec dziecko (możesz nawet z Simem, który akurat przechodzi przez parcelę). A potem jest jeszcze opcja "urychlit porod", która skraca ciążę do około 2 sim-godzin. |
![]() |
![]() |
#380 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 51 (0 użytkownik(ów) i 51 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |