![]() |
#382 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Swan: co do bliźniaków, to dużo sernika, ale istnieje też kod. Pierwszy kod to: twinzr2cute, ale może być również: ForceTwins [forcetwins jest bardziej skuteczne, przynajmniej u mnie]
@topic: u mnie najczęściej się rodzą dziewczynki, a przepis na płeć dziecka... ;p Jak mi się nie podoba płeć, przed porodem [tym pierwszym] zapisuję grę [przed porodem!], wychodzę do otoczenia, wchodzę ponownie do tej rodziny i rodzi mi się inna płeć. Nie wiem, czy zrozumiałe jest to co napisałam, ale... ;p
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
Nie pamietam czy o tym pisalam, ale Miki na SimArt'cie stworzyl hack na plec dziecka.
I dziala (nawet kiedy Maxis postanowil sobie plec, plec bedzie taka jak sobie zazyczysz)! LINK: http://www.simart2.pl/inne.html Przewijasz pasek az zobaczysz obrazek z simka i dzialaniem 'Wybierz Plec Dziecka' I pisze po prawej 'Kach na Plec Dziecka'.
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
Ja zawsze zdaje się na los. Nie używam żadnych hak`ów czy sztuczek. A co do bliźniaków to urodziły mi się tylko raz
![]() ![]()
![]() |
#386 |
|
![]()
A u mnie zauważyłam, że jest tak: gdy próbuję PO RAZ PIERWSZY w rodzinie zajść w ciążę i kliknę Simem na Simkę to urodzi się chłopiec, gdy Simką na Sima urodzi się dziewczynka. A potem jest na przemian. Np. Gdy pierwszy raz kliknęłam Simem na Simkę i będę zawsze nim klikała - to będzie wychodzić chłopiec, dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. I analogicznie na odwrót (Simką na Sima - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka, itd.). Natomiast gdy chcę mieć np. w rodzinie same dziewczynki, to pierwszy raz muszę kliknąć Simką na Simą, drugi raz Simem na Simkę i tak na przemian. ^^
Ostatnio edytowane przez Patiglr : 29.07.2009 - 06:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]()
A ja polecam hack który podała Alisha bo działa ^^
|
![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
Ja znam kod na blizniaki i DZIALOA ON . Njapierw trzeba miec dodatek wlasny biznes bo bez tego dodatku kod nie zadziala. Jesli ma ktos dodatek wlasny biznes to moze napsac kod FORCETWINS . i wpisac ten kod mozecie nawet gdy ona jest juz w ciazy czy jak urosnie jej pierwsyz raz brzuch czy drugi to nie ma roznicy.
|
![]() |
![]() |
#390 |
Guest
|
![]()
A ja znam kod ktory dziala na blizniaki ale trzeba miec dodatek wlasny biznes. Ten kod sie wlacza nawet gdy ona jest juz w ciazy i obojetnie ile razy chcecie go wlaczyc
A ten kod to forcetwins |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 46 (0 użytkownik(ów) i 46 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |