![]() |
#401 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Na początku mogły być bliźniaki (od spaghetti), a jak się wyjdzie z gry i wejdzie to już losowo jest inne dziecko (od genów). Może trochę namieszałam, ale mi też pomogło spaghetti ^^
|
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
A mi raz udało się przypadkowo urodzić bliżniaki. Na początek było postaranie sie o dziecko w wannie, a potem poszłam od razu z simami do łózka i tam sie postarali. I wyszły bliżniaki.
|
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
![]()
Ja nigdy nie próbowałam jeść spaghetti aby simka miała bliźniaki. Wystarczy, że gdy simka będzie w ciąży wpiszemy kod: boolProp TestingCheatsEnabled true. Później klikamy shift i na kobitkę. Będzie tam opcja "DEBUG - force twins" czy coś takiego. Wtedy powinny się urodzić bliźniaki.
Ostatnio edytowane przez Marionette : 27.12.2009 - 19:32 |
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
Według mnie najlepszy jest kod ForceTwins na bliźniaki, a co do tej zmiany płci to to jest losowe, bo raz weszłam w rodzine i urodził się drugi chłopiec, ale nie zapisałam i potem weszłam, a na świat przyszła dziewczynka. Dodam jeszcze, że ostatni raz gre przed porodem zapisywałam, kiedy simka miała największy brzuch. Więc ja w ten wybór płci nie wierzę.
|
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
na bliźniaki jest kod Twinzr2cute czy jakoś tak
|
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
o rany, a mi sie ostatnio same bliźniaki rodzą, szału można dostać :/ Raz mi się urodziły dwie takie śliczne. Dzień przed ich urodzinami, umiały wszystko, sikać, mówić, chodzić (kto miał bliźniaki wie że bez kodów na podwyższanie potrzeb jest to dość trudne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Reputacja: 10
|
![]()
a u mnie to spaghetti nie działa;/ moja simka urodzi zaraz 3 dzicko i nie jadła nic innego jak spaghetti! ... nawet raz nie wyszły bliźniaki.. kiedys przeczytałam gdzieś że jak się zajdzie w ciąze to powinno się zjeść galaretke. I faktycznie zrobiłam tak i simka urodziła bliźniaki;o. ale tylko raz;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się częściej rodzą dziewczynki a sposób znam już od dawna xD
Nie chce mi się robić tego sposobu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |