Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2004, 09:58   #41
blondie89
Guest

Wink

hehe musze to wyprobowac. A mialam blizniaki... raaany, to jest straszne. one faktycznie robia wszystko jednoczesnie!! musialam miec trzy nianki a zrobilam blizniaki tak: nie wiedziałam, ze simka jest w ciazy, i kilka razy po kolei bralam "postaraj sie o dziecko". i mi wyszly dwojaczki
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.12.2004, 10:06   #42
kassienka14
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał blondie89
hehe musze to wyprobowac. A mialam blizniaki... raaany, to jest straszne. one faktycznie robia wszystko jednoczesnie!! musialam miec trzy nianki a zrobilam blizniaki tak: nie wiedziałam, ze simka jest w ciazy, i kilka razy po kolei bralam "postaraj sie o dziecko". i mi wyszly dwojaczki

blondie89- wydaje mi sie ten sposob na blizniaki nie mozliwy bo gdy simka jest juz w ciazy opcja"postaraj sie o dziecko" jest zablokowana.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2004, 10:33   #43
Madison
Guest

Domyślnie

ja byłam u koleżanki jakieś 2 tygodnie temu i postanowiłyśmy zorbić jednej parze bliźniaki. No i było to tak:
Mężuś gotował co chwilę jedzonko żonce(nie ważne, co). Żonka ciągle medytowała. Ale często też sięgała ciasteczka, jako przekąskę. I robiła ekhemm (codziennie) z mężem.
I w taki sposób wyszły bliźniaki.
Ale moja koleżanka (ta, z którą to wymyśliłyśmy) mówi, że to nie zależało od niczego z wykonywanych czynności przez to małżeństwo, tylko od ślepego trafu.
Ja nic nie wiem.
I wyszły dwie dziewczynki. Bo z mojej praktyki, jak babka medytuje podczas ciąży, to mi za każdym razem wychodzi dziewczynka.
Ale wtedy poraz pierwszy widziałam, jak się rodzą bliźniaki w TS2. U mnie na kompie jeszcze nie próbowałam tego sposobu. Ale spróbuję :-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 11:06   #44
pantera007
Guest

Domyślnie

A co do tych bliźniaków to nie polecam :\ Wcale nie jest z nimi tak kolorowo, ale jeśli naprawdę chcecie to ja was nie zatrzymuję :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 11:44   #45
donika
Guest

ThumbsUp Przepis

Ja robie tak, że jak simka zacznie rodzić to wychodze w oklice i zapisuje gre. Potem wchodze i jak mam chlopaka a che dziewczynke to wychodze niezapisujac.Wchodze do domku jeszcze raz i mam dziewczynke! Proste co nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 16:09   #46
mruffcia
Guest

Domyślnie

ja tez o dzieciach, ale nie chcialam nowego tematu zakladac...czemu w jednej rodzinie rodza mi sie zmutowane dzieci?! takie jakby mialy "kilka twarzy na twarzy" to straszne, bo ja chce normalne dzieci! czy wam tez sie to zdarza? juz mialam dwoje dziecvi i oba takie dziewne.... :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 20:28   #47
Cludii
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mruffcia
ja tez o dzieciach, ale nie chcialam nowego tematu zakladac...czemu w jednej rodzinie rodza mi sie zmutowane dzieci?! takie jakby mialy "kilka twarzy na twarzy" to straszne, bo ja chce normalne dzieci! czy wam tez sie to zdarza? juz mialam dwoje dziecvi i oba takie dziewne.... :1smutny:

OMFG !!!!!!!!!!!!!! Musisz zrobić screeny !!!! MUSZE TO ZOBACZYĆ !!!!! :wacko: zrób screeny please
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 20:57   #48
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja mam zawsze chłopczyka, ale wreszcie sie ukazła dziewczynka zapisałam gre tuż przed narodzeniem dziecka i wyszłam jak sie dowiedziałam że to chłopiec nie zapisując gry a potem weszłam i urodziła sie dziewczynka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 21:39   #49
Deanke

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał mruffcia
tez tak mialam.. jakby mialy jakies porysowane twarze, myslalam, ze to wina skinu, ale nie. I tez mi sie rodzily takie dzieci tylko w jednej rodzince...
Deanke jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 21:53   #50
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Cytat:
Napisał donika
Ja robie tak, że jak simka zacznie rodzić to wychodze w oklice i zapisuje gre. Potem wchodze i jak mam chlopaka a che dziewczynke to wychodze niezapisujac.Wchodze do domku jeszcze raz i mam dziewczynke! Proste co nie?
Nie to nie jest proste. Jakoś jak ja zapisałem przed narodzeniem i rodził się chłopiec a chciałem dziewczynke, to za cholere nie chciała się dziewczynka urodzic. Po dziesiątym razie zabiłem tą babę .

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości)

Zasady Postowania