![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
blondie89- wydaje mi sie ten sposob na blizniaki nie mozliwy bo gdy simka jest juz w ciazy opcja"postaraj sie o dziecko" jest zablokowana. |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
ja byłam u koleżanki jakieś 2 tygodnie temu i postanowiłyśmy zorbić jednej parze bliźniaki. No i było to tak:
Mężuś gotował co chwilę jedzonko żonce(nie ważne, co). Żonka ciągle medytowała. Ale często też sięgała ciasteczka, jako przekąskę. I robiła ekhemm (codziennie) z mężem. I w taki sposób wyszły bliźniaki. Ale moja koleżanka (ta, z którą to wymyśliłyśmy) mówi, że to nie zależało od niczego z wykonywanych czynności przez to małżeństwo, tylko od ślepego trafu. Ja nic nie wiem. I wyszły dwie dziewczynki. Bo z mojej praktyki, jak babka medytuje podczas ciąży, to mi za każdym razem wychodzi dziewczynka. Ale wtedy poraz pierwszy widziałam, jak się rodzą bliźniaki w TS2. U mnie na kompie jeszcze nie próbowałam tego sposobu. Ale spróbuję :-) |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
A co do tych bliźniaków to nie polecam :\ Wcale nie jest z nimi tak kolorowo, ale jeśli naprawdę chcecie to ja was nie zatrzymuję :\
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Ja robie tak, że jak simka zacznie rodzić to wychodze w oklice i zapisuje gre. Potem wchodze i jak mam chlopaka a che dziewczynke to wychodze niezapisujac.Wchodze do domku jeszcze raz i mam dziewczynke! Proste co nie?
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
ja tez o dzieciach, ale nie chcialam nowego tematu zakladac...czemu w jednej rodzinie rodza mi sie zmutowane dzieci?! takie jakby mialy "kilka twarzy na twarzy" to straszne, bo ja chce normalne dzieci! czy wam tez sie to zdarza? juz mialam dwoje dziecvi i oba takie dziewne.... :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytat:
OMFG !!!!!!!!!!!!!! Musisz zrobić screeny !!!! MUSZE TO ZOBACZYĆ !!!!! :wacko: zrób screeny please ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ja mam zawsze chłopczyka, ale wreszcie sie ukazła dziewczynka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |