![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
tam jest tylko mały błąd w przypadku rodziców bruneta i szatyna, dziecko ma raczej 50% szans na każdy kolor włosów. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Mi się jeszcze bliźniaki nie urodziły :\ Ale spróbuje któregoś z waszych sposobów i powiem czy mi się udało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Potrzebuje rady.
Rodząmi sie sami chclopcy mam juz tego dość! Jak zrobić żeby to byly dziewczynki? Pozdrawiam i czekam na popmoc |
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Mi też się rodzą sami chłopcy. Muszę bardziej zapędzić moje Simki do roboty, bo jak tak zostanie to z Miłowa zrobi się GayLandxP . A tak serio to ktoś kiedyś pisał że jak się facetem kliknie na babkę i wybierze opcję zrobienia dzidziusia to rodzi się dziewczynka a jak baką na facia to chłopiec. Raz tak zrobiłem i mi się udało. Spróbuj, choć nie twierdzę że to poprawna metoda.
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wlasnie? Co sie wam najczesciej rodzi? Bo mi czesciej chlopiec od Dziewczynki! A moze macie jakies upodobania rodzeniowe?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |