![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale jej nie chodzi o to zeby być w ciąży z kosmitą, tylko żeby urodziłą sie dziewczynka... Myślę ze ta metoda z kliknięciem facetem na babke jest dobra bo tak właśnie urodziła się moja pierwsza dziewczynka... |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Tylko że ja zawssze klikam facetem na babke i wychodzo chlopcy, wczoraj wzielam babko na faceta i nie wiem co mi wyjdzie.
babka jest etraz w ciazy . |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
U mnie sami chlopcy. Żadnych blizniakow lub blizniaczek, żadnych dziewczynek tylko CHLOPCY juz mam dosyć!
Wchodzic jesli znacie jakos metode przeciwko rodzeniu sie chlopcow ---->Temat : Chłopcy ,Chłopcy i jeszcze raz Chłopcy! |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Jak sie kliknie facetem na babke to sie urodzi cdziewczynka a jak na odwrót to chłopiec.. a bliźniaki mi się nigdy nie urodziły ;(
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
zawsze jak klikam facetem na babke to rodzi sie chlopiec a jak babka na faceta to dziewczynka...
ostatnio jak kliklam facetem na babke to urodzili mi sie chlopcy... |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
u mnie najczęściej chłpocy i czasami bliźniaki( urodzilo mi się już okolo 5 par blizniaczkow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnim razem kliknelam babko na faceta i nie weim co wyjdzie. mam nadzieje ze blizniaczki
Oto moja kobieta ktora jest w ciazy : ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
u moich simow najczesciej chlopcy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |