![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
mi to nie działa rodzą się jak chcą, dla mnie to fajnie że jak chcą, tak jak realnie, fajnie z tymi "czipsami" wygląda
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Nic się z tym nie da zrobić. Próbuj do skutku. Może w innej rodzince urodzi się dziewczynka??
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Ja bym się zamienił z tobą chętnie bo u mnie są same dziewczynki T_T.
Mam nadzieję, że mam tylko takie szczęście....a nie buga. Ostatnio edytowane przez Vel : 10.02.2005 - 14:09 |
![]() |
![]() |
#85 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Mi sie też ciągle rodzą chłopcy, a tylko dwa razy miałam bliźniaki ,raz dwóch chłopców, a raz dziwczynkę i chłopca .Aha i mam edno pytanko ,jakie dziecko rodzi wam się u Balbiny Biedak (na początku gry jest w ciąży), bo mi zawsze chłopak ??
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
JuuuuuuuuuuuuuuuUuuuupie! Dziś urodzily mi sie blizniaki
![]() A jak bedąksze to ..... bede pokazywac idzz zdjecie przez cale ich zycie. Czy są takie same ![]() ![]() W miedzy czasie moja nastolatka z tej rodziny urosla. Jest juz zareczona. Niedlugo bedzie ślub! Z tego tez pokaze zdjecia ![]() P.S. - widex to nie chipsy tylko ''ciasteczka w torebce '' ![]() ![]() EDIT - Vel jeśli rodzą ci sie dziewczyny to pewnie klikasz babą. Nastepnym razem sroboj kliknąc facetrem na ababe to moze bedzie chlopiec :\ Ostatnio edytowane przez кама : 10.02.2005 - 16:11 |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Jakie to ma znaczenie, lepiej powiedzieć że przekąska
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Heh masz racje. Tych '' przekąsek'' nie da sie rozpoznać
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
mi się zawsze rodzą chłopcy raz miałam bliżniaki i to terz byli chłopcy :\ a dziewczynek wogóle ;(
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |