|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja użyłam kodu na całe miasto...Ale się działo. W każdej rodzinie, pierworody-pierworodni bo blizniaki. Cale milowo obsiane blizniakami...koszmar
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ją nie robię eksperymentów z jedzieniem. Jak chcę bliźniaki, to wpisuje zawsze działający kod forcetwins. Tylko jest mały haczyk. Najczęściej rodzi sie 2 chłopców. Ją tam wole dziewczynki, ale inni moze nie. Hmmm...
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Mam wszystkie dodatki do Simsów i zapewniam Was, że moja simka przed i po zajściu w ciążę nie zjadła ani razu galaretki, sernika, nie wklepywałam żadnych enterów, a bliźniaki są, i w dodatku chłopczyk z dziewczynką.
Kwestia zbiegu okoliczności, być może te zjedzenie tych rzeczy zwiększa szanse na urodzenie bliźniąt, ale nie jest to na pewno całkowicie od tego uzależnione. =) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mi urodziły się bliźniaki-chłopiec i chłopiec-bo w czasie ciąży czytałam te różne książki dla matek i oglądałam dużo telewizji dla dzieci.Spróbujcie, mi już urodziły się w ten sposób 3 pary bliźniaków.
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
moja simka urodziła bliźniaki a nie jadła sernika ani galaretki
i urodziła dwie dziewczynki.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jak wasza simka jest w ciąży to użyjcie kodu i macie bliźniaki
(nie pamiętam jak się nazywa,ale może będzie tu -> http://sims-2-the-best.blog.onet.pl/ powinnien być).
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Mój cytat. Trojaków się nie da
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Kod na bliźniaki to forcetwins
Czy jakoś tak. Słyszałam też o drugim kodzie, coś podobnego do ''twinzr2cute'', ale ja wpisywałam i nie rozpoznaje. Mi rodzą się bliźniaki jak Simowie starają się o dziecko w szafie z OŻ. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Wpisuję kod forcetwins i ,,Abrakadabra" i mam bliżniaki. Pierwsze moje bliżniaki to dziewczynki (bez kodów). Jak wpisywałam twinzr2cute to rodzili sią chłopcy. I tak chyba z miesiąc.
Aż poźniej znalazłam ten drugi i plaga dziewczyn. Teraz rzadko wpisuję bo bym miała same dziewczyny w Weronie. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|