![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim, chciałabym Was prosić o pomoc w znalezieniu tych o to rzeczy, których od dłuższego czasu poszukuję z zerowym skutkiem... O to one:
- duże plakaty na ścianę z jakimś filmem itp. (tylko żeby wyglądały realistycznie) - taki pojemnik na płyty CD (wiecie, taki że wsadza się tam płyty i on tak stoi pionowo) - włosy kręcone (takie jak ma Jessica Simpson) - skin Ashlee Simpson, Paris Hilton i Xtiny - kolczyk w nosie (taki brylancik, ale żeby był widoczny) oraz w policzku (tam gdzie ma jedna pani z Sugababes), ale nie jako skiny, tylko jako okulary ![]() - jakieś rude fryzury, ale nie takie rude jak te maxisowe, chodzi mi raczej o takich prawdziwych rudzielców, to jest powiązanie lekkiego blondu z jasnym rudym. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi - nowoczesne wyposażenie kuchni i sypialni (salonu też może być ![]() To na tyle, jeszcze jedno. Jak już podajecie linka do sims sister albo peggysims to chociaż dajcie pełny adres (jeśli macie oczywiście, nie chcę Was wykorzystywać) bo czasami trzeba przejrzeć kilkanaście stron zanim znajdzie się to, czego się szukało. A swoją drogą to proszę jeszcze o instrukcję korzystania z peggysims, bo z tego co ja widzę chyba wszystko jest za donation. Z góry dzięki, pzodrawiam papa :*. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|