|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Dom podoba mi się bardzo. Jest taki nowoczesny i niezwykły. W przed pokoju są świetne te buty. Kuchnia jest bardzo ładna. Łazience nie podoba mi się kolor ścian ale za to są świetne meble toaletowe. Salon ma niezłe kanapy i telewizor. Druga łazienka jest za mała i mi się nie podoba. Sypialnie jest duża i to dobrze ale nie podoba mi się łóżko bo jest za ciemne. Miejsce gdzie jest komputer jest bardzo ładne dzięki temu kwiatkowi
Basen jest superowy taras u góry też ale jakoś mi się trochę ten kolor bryły nie podoba ciągle jakoś spotykam na tym forum domy czarno-białe nie ładnie to trochę wygląda. Jakieś żywsze kolory powinno się używać.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ej, pozmieniałeś zdjęcia, a tym samym rzeczy w pomieszczeniach! ;(
9 i 10 zdjęcie w ogóle się nie zgadza-czemu na tym drugim już nie ma teleskopu? A w korytarzu w rogu nie było tego kwiatka! ![]() Dobrze, że przynajmniej kuchni nie zmieniałeś
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
usunęłam teleskop,żeby można było lepiej zdjęcie zrobić,tak samo z drzewem w ogrodzie,ale wszystko jest na swoim miejscu,kuchni nie zmienię,bo podoba mi się taka jak jest,niczego nie zmieniałam,dodałam tylko kwiatka w korytarzu,reszta jest tak,jak było,zrobiłam tylko inne ujęcia np.przedpokoju
Ostatnio edytowane przez Ilona : 19.06.2009 - 20:21 |
|
|
#4 |
|
|
Oj, ilonko masz talent i to nawet całkiem spory
![]() Domek jest bardzo ładny, nie mam się do czego przyczepić ![]() 10 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
To teraz ja:
1: Przepełniona kuchnia nie wyglądała estetycznie i łądnie 2: W łazience również za dużo rzeczy. 3: Nie podoba mi się dach.Na początku myślałam że wogóle go nie miałaś ![]() 4: Miałaś za to piękny domek wewnątrz , sama chciałabym mieć taki w przyszłości ![]() Daje 8,5/10 |
|
|
#6 |
|
|
super , ekstra , wypasiony domek
zaje...... dodatki 10/10 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dom ze smaczkiem, dopiero po rzutach widać, że trochę w nim pustawo, ale na pewno dzięki temu dobrze się w nim gra
Nie podoba mi sie taka ilość różnych okien, wybrałabym dwa typy i tego się trzymała. Podobają mi się zagracone blaty w kuchni i łazience.
|
|
|
#8 |
|
|
Domek nawet fajny, ale miejscami wydaje mi się troche za pusty, a kuchnia- troche za bardzo naćkane :/
Ocena: 9/10 |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Piękny
![]() Nie mam się za bardzo do czego przyczepić, a ten basen pod sufitem [?] wygląda prześwietnie :] Daj do ściągnięcia ![]() 10/10
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
Bardzo mi się podoba, taki naprawdę w moim stylu.
Trochę za dużo w kuchni, ale to nic. Bardzo ładny.
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|