![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi się podoba. ;d ot co.!
![]() 9,5/10 pzdr, doom. ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
jak najbardziej się podoba
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Twój projekt szczególnie podoba mi się za ubarwienie wnętrz przedmiotami dekoracyjnymi. Potrafisz wyszukiwać śliczne dodatki, którymi ładnie dekorujesz swoje projekty.
![]() Moim zadaniem zaprezentowałaś bardzo fajny dom . Najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka, jeśli chodzi o dekoracje to jest tu istny " kram rozmaitości ", a ja to uwielbiam ! ![]() Projekt ten uważam za jedną z najlepszych Twoich prac. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dziękuję Ci bardzo,aż mi piórka urosły |
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Domek nawet ładny ale nie podoba mi sie jakoś ogulnie na zewnatrz.
![]() I troche w kuchni za duży bałagan a gdzie nie gdzie za pusto. ![]() Jak dla mnie za nowoczesy ale to zależy od gustów. 8/10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła- bardzo nowoczesna, ale fajna-5
Wnętrze- bardzo fajne, ale uważaj trochę na kuchnię, bo troche nie wyszła-5 Dodatki- u cb ogród- 6!!!- elegancki;p Ogółem- 16/18 ładniutki domek w fajnym stylu, ale ta kuchnia... nie moge przecierpiec ![]() ta podłoga i ściana nie pasuje do tych fajnych mebli xD |
![]() |
#28 |
|
![]()
Dom podoba mi się bardzo. Jest taki nowoczesny i niezwykły. W przed pokoju są świetne te buty. Kuchnia jest bardzo ładna. Łazience nie podoba mi się kolor ścian ale za to są świetne meble toaletowe. Salon ma niezłe kanapy i telewizor. Druga łazienka jest za mała i mi się nie podoba. Sypialnie jest duża i to dobrze ale nie podoba mi się łóżko bo jest za ciemne. Miejsce gdzie jest komputer jest bardzo ładne dzięki temu kwiatkowi
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Bryła ciekawa, ale razi użycie tak wielu rodzajów okien.
Ogród od strony basenu powinien być jakoś ogrodzony. A mnie się podoba kuchnia, bo zachowałaś tam kolorystykę (kolor ściany podobny do tego na meblach) - fajnie to wygląda. Również bardzo podoba mi się ten salonik na piętrze. Tu również bardzo fajne zestawienie kolorystyczne. W sypialni nie podoba mi się ta szafka, wyglądająca jak lodówka. Ogólnie bardzo fajny i udany projekt ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Jestem osobą sentymentalną i tęsknie za maxisowym chodniczkiem
![]() Jedyne do czego mogę się przyczepić to latające ręczniki i inne duperele nad półką, która jest nad wanną w łazience. Aha, i jeszcze szafki w kuchni nie przypadły mi do gustu... Moja ocena to 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|