|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja obstawiam na galaretkę i sernik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jest kod na bliżniaki
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam baaardzo różnie. Jak raz urodzi mi się chłopiec, to potem tak jest przez następne trzy miesiące. Jak dziewczynka to tak samo. Kiedy adoptuje (nie wiem dlaczego, ale niektóre moje Simki nie mogą zajść w ciążę. Bezpłodne?) to przywożą mi tylko chłopców; najczęściej murzynów.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 19
|
![]()
Więc tak u mnie nie ma reguły jak niektórzy piszą, że jak się simem kliknie na simkę to będzie dziewczynka albo odwrotnie to wyjdzie chłopiec przecież dziecko to nie placek z jagodami, że jak robi go gospodyni to wyjdzie dobry a jak zrobi go Pan domu to wyjdzie zakalec u mnie jest różnie z płcią, ale przepis na bliźniaki sprawdza się bo gdy simkom moim dam do zjedzenia sernika sporo to rodzą się bliźnięta, ale dzisiaj urodził mi się bliźnięta bez jedzeń sernika. Co do bezpłodności to nie prawda simy są płodne tylko dlatego ciężej może simka zachodzić w ciąże gdy jest już wiekowsza np. ja musze kilka razy naciskać na postaraj się o dziecko gdy moja simka ma naprzykład 9 dni do emerytury.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niektórzy piszą tu bzdury... Ja wiem (dzieki pomocy InSIMenatora), że to czy będzie dziewczynka czy chłopiec jest wybierane losowo W CHWILI NARODZIN. A to czy będą bliźniaki, to jest na samym początku ciąży simki. W InSIMenatorze jest taka opcja u każdego sima: "Osobiste" Mój status". I tam pisze, czy jest jedno dziecko, czy bliźniaki (jeśli sim jest w ciąży oczywiście). Tak więc jedzenie Spaghetti czy Ciasteczek nie ma tu nic do rzeczy. :/ Za to podobno sernik wpływa na ciążę. Tak w każdym razie powiedzieli twórcy gry, ale ja nie wypróbowałam tego sposobu. Jak się ma InSIMenatora, to takie eksperymenty nie są potrzebne.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niektóre posty to takie jak na jakimś forum ciążowym :E Nie znam żadnego sposobu, żeby urodziły się bliźniaki albo chłopiec czy dziewczyna i nie liczę tego. Wiem, że przy aspiracji rodzinnej w nagrodach aspiracji jest opcja Superpłodność, co daje zazwyczaj bliźniaki.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja sadze ze plec dziecka jest zalezna og kolorow oczu wlocow i karynacji ja ma teraz w dziwnowie simke (ona jest murzynka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bliżniaki- Ctrl+Shift+C, wpisujemy forcetwins
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tuptuś, a w jakim dodatku dochodzi ta nagroda?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |