![]() |
#822 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja jeszcze nawiążę do dyskusji o pozywaniu za zniesławienie.
Nie wiem co rozumienie 'po skandalu', ale został już on opublikowany w gazecie, był fałszywy, że simka kogoś ukąsiła, a ona w ogóle już nie była wampirem! No i prawie na 100% nic się nie wyświetlało po najechaniu myszką na opcje. A zawsze jak nie było skandalu to tej opcji nie było, więc nie rozumiem dlaczego się w ogóle wyświetliła. Zapewniam, że na pewno mam dość kasy, myślę, że mam ok. 100-150 tys. więc chyba tyle nie zażądają za sprostowanie afery. No, nie ważne, już po wszystkim. Mam kolejne pytanie : czy jak jakiś sim jest wampirem i kliknie opcję 'spraw by simka X myślała o tobie' czy coś takiego, to to pomoże w zalotach? W sensie że szybciej będą parą? Edit : jeszcze jedno : czy można stracić gwiazdki? Mi się to nigdy nie zdarzyło, a simki mają nawet po 16 skandali! |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Reputacja: 16
|
![]()
Właśnie ta opcja o myśleniu do tego służy.
![]() Nie można stracić gwiazdki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Guest
|
![]()
Mam dodatek do simsów po zmroku i kariera, na razie udało mi sie przemienić w wampira ale mam problem. Jak daje w nocy żeby wybrał mój sim parcel to nie mam żadnych klubów nocnych, o co chodzi ? To ma być jakieś inne miasto czy co ? Mam same lokale, baseny, bar ale nie ma klubów do tańczenia. Może to jest w innym mieści ale nie wiem jak iść do innego miasta.
Ostatnio edytowane przez Ilona : 22.01.2011 - 18:13 |
![]() |
![]() |
#826 |
|
![]()
jeżeli mieszkasz w SunsetValley (lub innym mieście), to nie możesz pojechać simem do Bridgeport (w którym są kluby) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
|
![]()
Już poustawiane i gotowe kluby są w nowym mieście, które dochodzi w PZ - Bridgeport. jeśli jednak wolisz grać np. w Twinbrook możesz zbudować klub lub ustawić gotowe w edycji miasta. (znajdziesz je w skrzyni parcel publicznych). tylko pamiętaj by w mieście były odpowiednio duże puste parcele, które są ustawione jako przeznaczone dla społeczności(czy cos takiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Guest
|
![]()
Aha, to musze jakoś zmienić miasto ? Żeby móc chodzić do klubów ?
To lepiej chyba zmienić jakoś miasto. Ostatnio edytowane przez Filox : 22.01.2011 - 18:40 |
![]() |
![]() |
#829 |
|
![]()
No tak. tylko jeśli chcesz nadal grać tym wampirem, którego już masz musisz wejść w jego zapis->edycja miasta->klikasz na jego dom->zapisz kopię w bibliotece->menu główne->nowa gra->wybierasz Birdgeport i wprowadzasz swojego sima do jakiegoś domu i wysyłasz na impreze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Guest
|
![]()
Aha, właśnie tak zrobiłem tylko nie mogę sie nigdzie wprowadzić, dałem kopie razem z domem. A jak gram wampirem to nie mogę zostać w starym związku ?
@Edit Działa już wszystko, gram rodziną ;] Ostatnio edytowane przez Filox : 22.01.2011 - 19:19 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|