![]() |
#1311 |
Reputacja: 10
|
![]()
czyli nie można łączyć według własnego 'widzimisię'? Buuu...
No nic, popróbuję jeszcze z tymi budynkami z Kariery, bo chyba bardziej o ich charakterze decyduje co na nich jest, a nie oznaczenie parceli... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1312 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Chyba trochę na pewno
![]() ![]() No i simowie muszą mieć gdzie pracować. W sumie to EA strasznie pokomplikowała te rozmiary parceli i budynki publiczne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
|
![]()
Ale wiesz, może być również tak, że jak Salonu Drwala nie oznaczę, że to salon, to nie będzie można w nim się np. zatrudnić itp... Albo pralnia będzie za darmo, albo nie do użycia, jak nieoznaczona będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
|
![]() Cytat:
Hm... tak sprawdziłam to i rzeczywiście okazja klinki była jednoznaczna w wyjściem ze szpitala ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
|
![]()
a jak mam ustawić żeby dany dom miał charakter willi?
bo jestem w tym SV, ale chcialbym żeby pare domków miało tą gwiazdkę mieszkają w niej 3 sławy więc to chyba nie zależy od sław ;/ a teraz drugie: jak grać z zespołem, tak z prawdziwego zdarzenia? bo wybieram sie z resztą grupy do baru, są tam instrumenty, ale jak przychodzi co do czego to jest tylko opcja "graj dla napiwków" albo "daj występ" i jak już gram na instrumencie, to nie moge zaprosić członków do gry. I to ja sam musze zarabiać na zespół ;/ jak mam zrobić żeby to zadziałało?
![]() |
![]() |
#1316 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jest taka specjalna brama chroniąca przed paparazzi, ale gwiazdki wtedy się pokazują tylko na nieaktywnych rodzinach (chyba).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
|
![]()
tak tak ,na nieaktywnych
ale chodzi o samą gwiazdkę ![]() dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#1318 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1319 |
|
![]()
umiejętności taneczne w the sims pz to jakaś nowa umiejętność? Bo moja simka w barze ledwo się gibie jak paralityk..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Guest
|
![]()
może powtórzy się pytanie, nie wiem, ale chciałabym się dowiedzieć czy w the sims 3 można samemu wybudować blok mieszkalny? np. jakąś kamienicę, w której tak jak w wieżowcu jedno mieszkanie byłoby wolne dla mojej rodziny, a reszta simów sama zaczęła by się wprowadzać. Czy to jest możliwe?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|