![]() |
#1341 |
Guest
|
![]()
Co do pierwszego pytania ,to wydaje mi się ,że jak sima nie ma długo w pracy to mu się pojawia ten nastrójnik. Jeśli to to nie to ,to myślę ,że to po prostu przez ceche pracocholik. Pracocholik może pracować nawet wtedy, gdy ma wolne więc mógł jechać do pracy i pracować ,ale "charytatywnie".
Jeśli chodzi o córkę to sprawdz ,czy w jej wyposażeniu nie ma nic zepsutego (najprawdopodobniej jedzenia). Jeśli to nie wina zeputej żywności ,to wydaje mi się ,że musisz poczekac aż to minie . Mnie też się tak zdarzyło, i nie wiedziałem co sie dzieje . Po pewnym czasie ten nastrójnik sam zniknął . ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niedawno pisałem o moim błędzie z papierami do ratusza w okazji. Zauważyłem że tak mam z wieloma okazjami. W niektórych pisze ze mam isć do jakiegoś budynku ktorego w ógóle nie ma! Łatka czy coś źle robie?
![]() |
#1343 |
|
![]()
Bo okazja pojawia sie losowo i być może nie ma dla okazji "warunków". Możliwe że danego budynku np. księgarni nie ma w twoim mieście bo np. został dodany w dodatku lub go skasowałeś/aś
![]() |
![]() |
#1344 |
|
![]()
Mam takie pytanie związane z wampirami.
Musiały one różnić się od innych simów w grze (mieć 'jaśniejszą' cerę i świecące oczy), ale zastanawiałam się, czy jest sposób, aby to usunąć. Po prostu żeby wampir był wampirem, ale żeby wyglądał jak normalny sim. Albo przynajmniej żeby dało się usunąć ten odcień skóry, bo czasami jak przypadnie jakiemuś wampirowi taki zielonkawy/żółty to mnie szał bierze... -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
|
![]()
Nie da się chyba, a jeśli chodzi o zielonkawe kolorki to możesz spróbować odmienić wampira w sima i spowrotem wampira to będzie mieć kolor inny.
PS: Jak zdobyć ten zielonkawy kolor?
![]() |
![]() |
#1346 |
|
![]()
U mnie wampiry mają po prostu czasem taki zielony odcień skóry, to chyba przypada losowo.
A da się w ogóle odmienić wampira w sima i później znów sima w wampira? o.O Jakim sposobem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1348 |
|
![]()
Ok dzięki
![]() Jakby ktoś jeszcze wiedział, jak zmienić tę karnację, niech pisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Guest
|
![]()
edytuj sima w CAS i tam zmień mu karnacje
|
![]() |
![]() |
#1350 |
Reputacja: 11
|
![]()
Albo operacja plasyczna w szpitalu, doszła taka opcja w aktualizacji Zwierzakowej. Ale to dla cierpiących na nadmiar simoleonów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|