|  22.05.2013, 20:15 | #1391 | 
| Zarejestrowany: 23.09.2011 Skąd: GW Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 255 Reputacja: 11 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

RaspberryXD Maszyna do puszczania baniek nie ma opcji zmiany ich kształtu. Kiedy Sim zaczyna puszczać bańki po pewnym czasie będzie wypuszczał poza okrągłymi bańkami także te w kształcie np. gwiazdki czy serduszka. Właśnie mam włączone TS3 i specjalnie sprawdziłam    | 
|   |   | 
|  | 
|  01.06.2013, 19:39 | #1392 | 
| Zarejestrowany: 01.06.2013 Skąd: Ostrów Wielkopolski Płeć: KobietaPostów: 2 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Nie wiem czy to pytanie już było, ale cóż. Czy istnieje jakiś sposób by sim-wampir mógł chodzić za dnia i się nie zjarał? Po bardzo jest mi to potrzebne ;_; | 
|   |   | 
|  01.06.2013, 20:16 | #1393 | 
| Supermoderator Zarejestrowany: 15.03.2012 Skąd: Mój pokój. Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,269 Reputacja: 27 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

W dodatku Nie z tego świata można zrobić lub kupić eliksir, który pozwala wampirom przebywać na słońcu, ale jego działanie chyba nie jest trwałe. Można też kupić nagrodę życiową Nieśmiertelność, też w tym dodatku, która sprawia, że wampir jest nieśmiertelny i może wychodzić na zewnątrz bez konsekwencji.

__________________ Mam łopatę. | 
|   |   | 
|  07.06.2014, 16:55 | #1394 | 
| Zarejestrowany: 15.02.2014 Płeć: KobietaPostów: 8 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Hej, gdzie są te niebezpieczne miejsca?? Podobno jakieś miały byc. Ktos zna najlepszy wieżowiec z fajnym mieszkaniem???    | 
|   |   | 
|  09.01.2016, 14:21 | #1395 | 
| Archeolog Renesansu Zarejestrowany: 18.05.2015 Skąd: ✬Wariatkowo✬ Wiek: 23 Płeć: KobietaPostów: 191 Reputacja: 14 |  Odp: Pytania i odpowiedzi. 

Witam, mam pytanko odnośnie występów. Tuż po zakupieniu dodatku Po Zmroku założyłam zespół,simowie mieli max punktów umiejętności gry na gitarze,fortepianie etc. i prawie piąty poziom Osobistości,karierę z ratusza ,,zespołu" (czy cuś takiego),pamiętam że przegrałam nimi chyba simowy miesiąc a mimo to ani razu nie dostali propozycji zagrania koncertu. Ostatnio,w innej rodzince postanowiłam założyć zespół,mam simów z wysokimi umiejętnościami gry i kluby w których mogliby zagrać,znowu przegrałam kilkanaście dni i nic. Jak to jest z tymi występami? Gdzieś chyba natknęłam się,że aby zwiększyć ich ilość trzeba zmienić jakąś wartość w plikach gry,przekopałam prawie ,,pół" internetu ale za żadne skarby nie mogę znaleźć miejsca,w którym o tym pisało. Mógłby ktoś mnie wspomóc i powiedzieć co i jak ? | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |