![]() |
#491 |
Reputacja: 10
|
![]()
Doradźcie mi w jakim klubie mogę zrobić ślub?
![]()
|
![]() |
#492 |
|
![]()
witajcie
![]() mam do Was moi mili jedno pytanie, czy ten dodatek (wreszcie) daje szanse na budowę czegoś ponad 5 pięter? bo nie mam co robić w tej grze przy tak niskich budynkach ![]() z góry dziękuję za odp |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
|
![]()
Mam problem... zamierzam kupić dodatek do sims-ów... Który jest lepszy Kariera czy Po zmroku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
![]()
Po Zmroku ponieważ:
jest miasto Bridgeport można zostać wampirem jest dużo klubów fajne tańce bardzo dużo drinków i umiejętność miksologii paparazzi zdobywasz gwiazdki do sławy super ubrania i fryzury i wiele więcej |
![]() |
![]() |
#495 | |
|
![]() Cytat:
I drugie... Jak to jest z tym nowym paskiem.... nie wiem dokładnie o co z nim chodzi, ale słyszałam że to jest jakiś pasek popularności... i czy ten pasek mają wszyscy simowie nawet wtedy gdy pracują jako np. przestępca... czy tylko wtedy gdy pracują jako ktoś sławny? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Guest
|
![]()
wampiry po jakimś czasie mogą opanować całe miasto,aczkolwiek ja się z czymś takim nie spotkałam
![]() niemniej jednak może Ci przeszkadzać to,że niemal każdy znajomy Twoich simów jest wampirem. Popularność zdobywa się,zaprzyjaźniając się z Osobistościami.zwykły,szary sim który nie ma z nimi styczności nie stanie się popularny. w karierze reżysera/aktora popularność jest konieczna,żeby awansować.poza tym (przynajmniej u mnie) wszyscy współpracownicy w tej karierze mają już wysoki poziom Osobistości,więc zaprzyjaźniając się z nimi chcąc nie chcąc stajesz się sławna. |
![]() |
![]() |
#497 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]()
"do końca skończony" ciekawe określenie
![]() jeśli Ci chodzi o niedopracowania czy błędy,to tak,jest ich dosyć sporo. niektórzy skarżą się na znikanie simów,innym gra się wyłącza od tak,mnie się ścina tak że nie da się grać,jest jeszcze dużo błędów które mogą Cię doprowadzić do szału ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
![]()
no raczej poczekamy na ten nowy dodatek parę miesięcy.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|