![]() |
#772 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba że chcesz, żeby miało inne, to idziesz dzieckiem (jak już dorośnie, oczywiście, bo chyba wcześniej się nie da, od nastolatka chyba, ale nie jestem pewna) do ratusza i klikasz "zmień imię i nazwisko".
Ja mam pytania : Czy jest jakiś limit na skandale? Moja (nieżyjąca już) simka miała ich ponad 17, chcę, żeby jej córka pobiła rekord, tylko zastanawiam się, czy jest limit... A i zauważyłam, że naliczają mi się bezsensowne skandale, np. że simka 'upiła się' w klubie... No i notorycznie nie dostaję okazji, chyba, że jakieś głupie, dotyczące autografów, wkurza mnie to, bo gra się robi monotonna, takie to bez sensu... No bo simka (jak jeszcze nie była Osobistością ) non stop łaziła za autografami i żadnych ciekawych okazji nie dostawała... Czy w ogóle są jakieś inne okazje i tylko ja na nie narzekam i czy da się je urozmaicić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie: Jak wywołać ducha? Umarł mi sim i chce by moja simka zobaczyła jego ducha.Nie chce go wskrzeszać tylko zobaczyć ducha i z nim pogadzać.Zostawiłam urne w domu,mgła wokół niej ciągle sie ulatnia a ducha nie ma.
|
![]() |
![]() |
#775 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chyba lepiej umieścić urnę na zewnątrz. Duch pojawi się w środku nocy, ale nie pojawia się każdej nocy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
|
![]()
Carolyn - nie ma różnicy gdzie urna będzie stała. Mi duch normalnie, co noc wychodził, a urnę miał postawioną na biurku.
Saheli - chyba trzeba czekać. zaraz poszukam czegoś na internecie, bo nigdy mi nie zalezało a więc nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Guest
|
![]()
Chciałbym się zapytać jeszcze raz bo trochę mnie nie było czy może jest jakiś mod albo coś aby więcej simów mieszkało w jednym domu ? Więcej niż 8 .
|
![]() |
![]() |
#778 |
Guest
|
![]()
Niestety nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
|
![]()
mogło by z 10 osób mieszkać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Guest
|
![]()
Od razu 50.Uważam że twórcy zrobili dobrze ograniczając liczbę simów w rodzinie do "rozsądnej" liczby ponieważ jakby było tak z 12-15 simów w jednej rodzinie to byście się pogubili w sterowaniu a poza tym,jakby się zmieściły portrety simów w jednej kolumnie?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|