Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.01.2011, 12:30   #771
Chatoyant

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Jako nieślubne dziecko będzie mieć nazwisko matki.
Chatoyant jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.01.2011, 15:16   #772
Natix

Chyba że chcesz, żeby miało inne, to idziesz dzieckiem (jak już dorośnie, oczywiście, bo chyba wcześniej się nie da, od nastolatka chyba, ale nie jestem pewna) do ratusza i klikasz "zmień imię i nazwisko".
Ja mam pytania :
Czy jest jakiś limit na skandale? Moja (nieżyjąca już) simka miała ich ponad 17, chcę, żeby jej córka pobiła rekord, tylko zastanawiam się, czy jest limit...
A i zauważyłam, że naliczają mi się bezsensowne skandale, np. że simka 'upiła się' w klubie...
No i notorycznie nie dostaję okazji, chyba, że jakieś głupie, dotyczące autografów, wkurza mnie to, bo gra się robi monotonna, takie to bez sensu... No bo simka (jak jeszcze nie była Osobistością ) non stop łaziła za autografami i żadnych ciekawych okazji nie dostawała...
Czy w ogóle są jakieś inne okazje i tylko ja na nie narzekam i czy da się je urozmaicić.
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2011, 15:50   #773
Chatoyant

Cytat:
Napisał Natix Zobacz post
Czy jest jakiś limit na skandale? Moja (nieżyjąca już) simka miała ich ponad 17, chcę, żeby jej córka pobiła rekord, tylko zastanawiam się, czy jest limit...
Hmm, chyba nie ma żadnego limitu, a nawet jeśli jest, to pewnie jakiś duży, więc spokojnie uda się twojej simce przebić matkę

Cytat:
Napisał Natix Zobacz post
No i notorycznie nie dostaję okazji, chyba, że jakieś głupie, dotyczące autografów, wkurza mnie to, bo gra się robi monotonna, takie to bez sensu... No bo simka (jak jeszcze nie była Osobistością ) non stop łaziła za autografami i żadnych ciekawych okazji nie dostawała...
Czy w ogóle są jakieś inne okazje i tylko ja na nie narzekam i czy da się je urozmaicić.
Moje simy ciągle dostają jakieś okazje od agenta (zwłaszcza od 3 poziomu osobistości), np. żeby zagrać gościnnie w filmie, tańczyć w którymś z kubów 3-4 godz., kupić gdzieś drinka itd. za to żadnych z autografami nie miałam... Jaki poziom sławy ma twoja simka?
Chatoyant jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2011, 18:53   #774
Saheli019
Guest

Mam pytanie: Jak wywołać ducha? Umarł mi sim i chce by moja simka zobaczyła jego ducha.Nie chce go wskrzeszać tylko zobaczyć ducha i z nim pogadzać.Zostawiłam urne w domu,mgła wokół niej ciągle sie ulatnia a ducha nie ma.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2011, 19:06   #775
Owl Finch

Reputacja: 11

Chyba lepiej umieścić urnę na zewnątrz. Duch pojawi się w środku nocy, ale nie pojawia się każdej nocy...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2011, 19:13   #776
Połówka

Carolyn - nie ma różnicy gdzie urna będzie stała. Mi duch normalnie, co noc wychodził, a urnę miał postawioną na biurku.
Saheli - chyba trzeba czekać. zaraz poszukam czegoś na internecie, bo nigdy mi nie zalezało a więc nie wiem może opłakiwanie coś da ? ...
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2011, 21:53   #777
Artek89
Guest

Chciałbym się zapytać jeszcze raz bo trochę mnie nie było czy może jest jakiś mod albo coś aby więcej simów mieszkało w jednym domu ? Więcej niż 8 .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.01.2011, 08:36   #778
patryk916
Guest

Niestety nie ma
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.01.2011, 09:24   #779
anjanka

mogło by z 10 osób mieszkać
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.01.2011, 09:32   #780
patryk916
Guest

Od razu 50.Uważam że twórcy zrobili dobrze ograniczając liczbę simów w rodzinie do "rozsądnej" liczby ponieważ jakby było tak z 12-15 simów w jednej rodzinie to byście się pogubili w sterowaniu a poza tym,jakby się zmieściły portrety simów w jednej kolumnie?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania