![]() |
#812 |
Guest
|
![]()
Seth, wydaje mi się że to zależy od poziomu gwiazdorstwa, na którym jesteś. Jak Twoi Simowie byliby na 5 poziomie, to płaciliby te kilka tysięcy. Na niższym poziomie opłaty za rozprawę sądową są pewnie tańsze.
|
![]() |
![]() |
#813 |
Reputacja: 16
|
![]()
Fakt. Moja simka miała dwie gwiazdki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Reputacja: 10
|
![]()
To ja się dorzucam z zapytaniem: Moja Dot ma piąty poziom gwiazdorstwa, męża, piątkę dzieci, wszyscy są wampirami, życie to istna sielanka, ale nie mam żadnych fałszywych oskarżeń, skandali, już mi ich nie chcą dać. Co zrobić, żeby Dot o coś oskarżyli? Nawet raz z Vladimirem (mężem) grzebała w śmieciach, ale to nic nie dało!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Guest
|
![]()
Gralladina, proponuję, aby Twoja Simka poszła do klubu nocnego i kogoś ukąsiła, w sensie że "zrobiła" z drugiej osoby kolację
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Guest
|
![]()
czy jest jakiś sposób,aby zredukować posiadane na koncie pieniądze ?moja simka ma ponad 3mln.simoleonow i nie potrzebuje ich aż tyle,ma zyski z klubów itp.
|
![]() |
![]() |
#817 |
Reputacja: 10
|
![]()
ilona, oto mody na wydawanie kasy:
Większe datki: http://www.modthesims.info/download.php?t=431307 Większe rachunki: http://www.modthesims.info/download.php?t=427224 Gdyby ktoś jeszcze coś znalazł, to dawać, bo sama lubię jak simy mają mało kasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Guest
|
![]()
Ilona, możesz także użyć kodu "family funds X $$$", gdzie X to nazwa domu, a $$$ to kwota jaką chcesz mieć na koncie.
|
![]() |
![]() |
#819 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
mimo to dzięki |
||
![]() |
![]() |