![]() |
#861 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja z czystej ciekawości poczekałam do końca dwudniowego wampirzego nastrójnika, było
-50 punktów sz. ż., ale poza skończeniem nastrójnika nie wydarzyło się nic. Aaa, mam pytanie. Moja Dot jest dziewczyną Mrocznego, przywołałam go kodem, a on nic, stanął, po bredził, pomachał łapami i znikł. Nie dało się z nim zawiązać żadnej interakcji. Czy muszę koniecznie mordować Simów, żeby się z nim spotkać? Bo mi to nie przeszkadza, ale lepiej zapytać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#862 |
Reputacja: 11
|
![]()
Można mordować, tylko po co? Po którejś aktualizacji z Mrocznym nie można mieć dzieci ani w ogóle romansować chyba... Czyli można z nim sobie uciąć sąsiedzką pogawędkę, po czym on się zwija, bo "chyba zapomniał wyłączyć żelazko" i tyleśmy go widzieli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
|
![]()
To głupia wymówka, z tym żelazkiem.. Wątpię, żeby Mroczny prasował ubranko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Guest
|
![]()
Pomoże mi ktoś? jak spakować Sima by ktoś inny mógł go sobie pobrać??
|
![]() |
![]() |
#865 |
Guest
|
![]()
jak będziesz np. w pokoju stylizacji,to po lewej na dole masz opcje i zdjęcie sima,a przy nim 3 kropki,kliknij na nie i będzie mozliwosc spakowania sima do pliku
|
![]() |
![]() |
#866 |
|
![]()
Saheli napisałam Ci jeden sposób, który znam w dziale ze zdjęciami simów. Podaję, gdyby ktoś chciał. (sposób powinien działać
![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...6&postcount=58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
|
![]()
Macie rację. Jest chłopakiem Dot, ale przy każdej śmierci/wezwaniu kodem, nie ma na nim interakcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
|
![]()
Spróbujcie go dodać do rodziny z kodem TestingCheatsEnabled true. Byłoby śmiesznie. Kiedyś zabiłam Mrocznego takim modem na strzelanie do ludzi (prymitywny, nie polecam). Nie miał kto ich przeprowadzać na "tamta stronę", więc ciała leżały tam gdzie Sim umarł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Guest
|
![]()
Mrocznego Kosiarza można również ściągnąć z internetu
![]() A ja się zastanawiam czy nie skończyć z simsami.. Stworzyłam parkę z dzieckiem, zbudowałam dom (budowałam ok. godzinę - chciałam żeby był idealny) umeblowałam (ok. pół godziny) aż tu nagle przy stawianiu komody .. zobaczyłam mój pulpit. Od zakupu Po Zmroku mam cały czas błędy, mam ich dość! Jeszcze trzy miesiące temu bym doradzała zakupu tego dodatku - teraz już nie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|