![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ponownie zakłdama temat, jako, że wtedy nikt nie odpowiedział, no i mam nową rzecz do odszukania.
LISA PO JEDNOKROTNYM ZEDYTOWANIU! 1) "Galowe" stroje dla Młodych Dorosłych obu płci. jak najwięcej. Jak macie tez dla dzieci i nastolatków, to chętnie przyjmę. 2) 2) Zimową bieliznę dla kobiet - podkoszulki z majtkami albo takimi tyci spodenkami, z fajnymi nadrukami i bez też. 3) Bluzkę z kolorowym swetrem na tym, oczywiście dla dorosłych kobiet, ale dla innych też moze być. 4) Zimowe ubrana dla dzieci i małych dzieci obu płci. 5) Cieplusie piżamy dla dorosłych kobiet (najlepiej, gdyby były takie dresikowate) 6) Poszukuję zimowych, eleganckich suknbi wieczorowych, najfajniej by było, gdyby miały np. futerko na rękawach i kołnierzu. I długie płaszcze, aż do ziemi. Albo płaszcze ze spodniami pood spodem. jak coś jeszcze bede potrzebowała, to napiszę. Ostatnio edytowane przez Kash : 22.11.2005 - 15:34 |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki ci bardzo! Wasnie tego potrzebowałam.
Ale mam nowe "cosik". 1) Cieplusie piżamy dla dorosłych kobiet (najlepiej, gdyby były takie dresikowate) 2) Zimową bieliznę dla kobiet - podkoszulki z majtkami albo takimi tyci spodenkami, z fajnymi nadrukami i bez też. 3) Bluzkę z kolorowym swetrem na tym, oczywiście dla dorosłych kobiet, ale dla innych też moze być. 4) Zimowe ubrana dla dzieci i małych dzieci obu płci. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Rendal, na owej stronie znalazłam tylko jedną naająca się bieliznę. Cały czas proszę o więcej!
Aha. I jeszcze cosik. Poszukuję zimowych, eleganckich suknbi wieczorowych, najfajniej by było, gdyby miały np. futerko na rękawach i kołnierzu. I długie płaszcze, aż do ziemi. Albo płaszcze ze spodniami pood spodem. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Weronika, specjalnie to się to nie przydało, ale od biedy moze być
![]() czekam na dalsze linki, bo potrzebuję tego wszystkiego. i jeszcze fajnie ciuchy dla facetów, jakieś dżinsy, koszulki fajne, najlepiej w stylu dla 25-30 latków. take młodzieżowe. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|