|  18.12.2008, 18:36 | #261 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik 

Jest to w opcjach gry. Musisz włączyć okienko zawartości zmodyfikowanej. Przy następnym uruchomieniu, zaraz przed wejściem do otoczenia wyświetli Ci sie to okienko i tam włącz obiekty zmodyfikowane (jakoś tak to szło ). I gdy następnym razem uruchomisz grę, dodatki powinny w niej być     | 
|   |   | 
|  | 
|  18.12.2008, 18:45 | #262 | 
| Guest 

|  Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik 

weszłam do gry i okazało się , ze to mam zaznaczone( a po wgraniu dodatków do downloads to nie wyskoczyło mi przed wejśćiem do otoczenia żadne okienko, po wejściu też nie ;-). a co do tego cepa to po kliknięciu tego 	CEP_Windows-AutoInstaller.zip wyskakuje mi okno o treści No cookies found! No valid MTS2 login could be found. Please note that you must be logged into MTS2 to use this server. Reasons for this not working are: * If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security. * Try allowing "modthesims2.com" in your security software for cookies. * MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download. Generated by getfile.php | 
|   | 
|  18.12.2008, 18:49 | #263 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik 

A jesteś w ogóle zarejestrowana na modthesims2? Potwierdziłaś rejestrację mailem? | 
|   |   | 
|  18.12.2008, 18:53 | #264 | 
| Guest 

zarejestrowałam się właśnie. Jestem automatycznie zalogowana, a na poczcie swojej nic nie dostałam żeby potwierdzić. Ale tak jak mówię jestem zalogowana, a mimo tego wyskakuje mi to samo okienko.  O kurcze właśnie to wszystko co tam po angielsku jest przeczytałam i zrobiłam wg ich poleceń i mam ten plik CEP_Windows-AutoInstaller.zip jest on spakowany, nie chcę nic zepsuć, więc czy ktoś może mi powiedzieć gdzi go wypakować? Ostatnio edytowane przez lolita : 18.12.2008 - 19:14 | 
|   | 
|  18.12.2008, 20:27 | #265 | 
| Zarejestrowany: 21.03.2007 Skąd: Macondo Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,128 Reputacja: 11 |  Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik 

możesz na pulpit. to tylko plik instalacyjny.

__________________ Obrazek został usunięty, ponieważ przekraczał dozwolony rozmiar. bezwzględnie. | 
|   |   | 
|  18.12.2008, 23:10 | #266 | 
| Guest 

zainstalowany. Dalej nic nie mam.
		 | 
|   | 
|  19.12.2008, 01:09 | #267 | 
| Zarejestrowany: 21.03.2007 Skąd: Macondo Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,128 Reputacja: 11 |  Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik 

hmhm... jakiego rodzaju dodatki ściągałaś? bo jeżeli fryzury, make-up, ubrania itp to sprawdź czy pokazują się w Warsztacie (start-> programy-> EA Games-> The Sims 2 (lub dodatek)-> Warsztat)

__________________ Obrazek został usunięty, ponieważ przekraczał dozwolony rozmiar. bezwzględnie. | 
|   |   | 
|  19.12.2008, 12:58 | #268 | 
| Guest 

no i właśnie o to mi chodziło ;p myślę, że teraz wszystkie dodatki będa mi działać. nie wiedziałam co to są te całe meshe! dzięki!
		 | 
|   | 
|  19.12.2008, 14:51 | #269 | 
| Guest 

Jak to dobrze jest mieć brata w domu, który zna się na komputerach!! Wszystko mi zrobił ;-) Co i tak było szczęściem, bo on nie cierpi simsów    | 
|   | 
|  22.12.2008, 20:15 | #270 | 
| Guest 

Plis powiedzcie mi jak się robi własne dodatki.  Bo bardzo bym chciała zrobić parę fryzur według własnego pomysłu ale nie wiem jak  Nawet nie wiem czy w ogóle się da. Proszę powiedzcie . | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
| 
 | 
 |