![]() |
#301 |
Guest
|
![]()
Czy dodatki będą działać w historiach? Wcześniej w folderze 'EA Games' miałam folder do historii, a gdy zainstalowałam simsy2 był tylko 'The Sims 2' Znalazłam folder historii w dokumentach udostępnionych, ale jest pusty. Czy mogę włożyć tam ściągnięte dodatki czy do historii w ogóle nie można ich mieć??
|
![]() |
|
![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
THX za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
ja mam pytanie co do mesh'ów. : D
na stronie http://www.lianasims2.net/, po lewej stronie, prawie na samym dole jest takie coś jak `All Meshes`. czy jeśli ściągnę stamtąd wszystkie mesh'e to nie będę musiała już nigdy więcej ściągać ich do ubrań.? ![]() nie wiem czy ktokolwiek mnie zrozumie. xd |
![]() |
![]() |
#304 |
Reputacja: 10
|
![]()
To są same meshe, jeśli je ściągniesz to w grze pojawią się wszystkie na biało - tak jak na obrazkach. Najlepiej przeszukaj kolejne działy w poszukiwaniu rzeczy, które chcesz ściągnąć - pod każdym zdjęciem jest link do pobrania odpowiedniego mesha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Ludzie kochani! Poratujcie mnie porada! Kiedy sciagne sobie jakis dom rozpakuje go i zainstaluje clean instalerem i nawet pojawia mi sie on w koszu parceli ale... no wlasnie
![]() ![]() ![]() ![]() Blagam pomozcie! Walcze z tym juz tyle czasu i nic nie moge z tym zrobic Bede wdzieczna za jakakolwiek rade |
![]() |
![]() |
#306 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Prawdopodobnie, w którymś z domków jest jakiś przedmiot załączony, który wywołuje błędy w grze.
Wykasuj wszystkie domki i instaluj po kolei, sprawdzając, który z tych domków powoduje błąd. Trochę czasochłonne, ale... Mozesz też spróbować je instalować clean Installerem, ale bez przedmiotów z netu (zaznaczasz wtedy, że chcesz zainstalować sam budynek). Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Dziekuje Ci Bjork bardzo ale nie pomaga
![]() ![]() Matko! To wszystko zaczyna mnie przerastac ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Admin Emeryt
|
![]()
To może są w folderze downloads?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
Ściągnęłam jeszcze raz plik z jednym z tych domów bo nie wiedziałam jakiego pliku szukaĆ no i wrzuciłam w wyszukiwarce nazwę tego pliku, znalazłam ten plik był całkiem gdzie indziej (nie w downloads) tak czy inaczej wyrzuciłam wszystko i wszystkie domy jakie miałam ściągnięte i jeszcze raz przeskanowałam komputer w poszukiwaniu tego pliku, nie znalazło go już, ale... włączam grę, wchodzę do kosza parceli a te domy dalej tam są! Spróbowałam któryś postawić ale oczywiście nie mogłam ale tym razem pojawił się mój ulubiony komunikat o zamknięciu aplikacji bo coś tam (nie pamiętam)
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\LotCatalog Wyrzuć pliki z tego folderu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|