![]() |
#652 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#653 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#654 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#655 |
Guest
|
![]()
Aha...ale te imprezy na zakonczenie studiów robi się w akademikach...?
|
![]() |
![]() |
#656 |
Guest
|
![]()
Możesz i w Akademiku i w Swoim własnym domku.
Po imprezie przyjerzdza taksówka i zabiera ją do otoczenia - Miłowo/Dziwnowo/Werona. Możesz tez nie robić imprezy: 1.Odrazu po ostatnim egzaminie kliknąć na telefon i wybrać opcje "Otoczenie - Wróć tam". 2. Poczekać 72 godziny i taksówka przyjedzie po sima. Ostatnio edytowane przez Pawlq : 07.05.2006 - 19:24 |
![]() |
![]() |
#657 |
Guest
|
![]()
Proszę, pomóżcie mi. Mam zainstalowane TS2 wersję podstawową i próbuję zainstalować Na Studiach. Jakiś czas temu miałam formatowany dysk i musiałam usunąć wszystkie gry (przed formatem Na Studiach elegancko działało). Teraz jak próbuję instalować NS to pod koniec instalki pojawia mi się komunikat, że Gra The Sims 2 jest niezainstalowana lub zainstalowana niepoprawnie i zaleca mi zainstalowanie gry od nowa...
Co mam robić?Stworzyłam sobie całkiem fajną rodzinkę i nie chciałabym jej kasować... :1smutny: ;( ;( |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
![]()
Ja też mam 1 a raczej 2 pytanka
1) Czy wskaźnik nauki (znaczy ile sim sie nauczyl na wykladach) powinien rosnąc na czerwono bo mi jak wrocilam z wykladu zrobil siem czerwony ???? ![]() 2) Jak moja siostra weszla do wewrony to pojawil siem komunikat ze werona potrzebuje szkoly wyzszej ona nacisnela ze nie chce mie tej szkoly i czy to znaczy ze juz w ogole w weronie nie bede mogla grac tzn.nie bedzie juz akademikow????? ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Guest
|
![]()
1. Tak, dopoki nie osiagnie minimalnego poziomu (tego zaznaczonego poprzeczna kreska) wskaznik rosnie na czerwono. Jak go minie wowczas bedzie zielony
2. Nie Jak zdecydujesz sie ze Weronie jest juz potrzebna szkola wyzsza klikasz na ten znaczek uczelni w lewym gornym rogu i bedziesz mogla czy sobie wybrac czy stworzyc nowa.. |
![]() |
![]() |
#660 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dzieki lea a ja juz myslalam ze zabije moja siostre .................i dzieki z tym wskaznikiem bo myslalam ze rosnie na czerwono ba mam zaleglosci ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |