![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
U mnie było tak samo - w sumie nadal jest. Niektórym simom na studiach, mimo nauczania umiejętności, a potem odrabiania pracy domowej, pisania pracy semestralnej, pasek oceny nie podnosił się ani trochę.
Radziłam sobie po omacku - zawsze po egzaminie zdobywałam wymagane punkty umiejętności, pisałam pracę, potem 6-8 razy odrabiałam pracę domową. Pasek się nie zmieniał, ocena jaka wyświetlała się u sima cały czas stała na 4, za to w komunikatach po zdanym egzaminie miałam bez przerwy informację, że sim zdał na 5+ i otrzymał stypendium. Innymi słowy, może spróbuj powiedzmy jeden semestr radzić sobie bez tego paska i zobaczysz jaka będzie ocena na koniec (przy czym na tę ocenę pracujesz rzecz jasna). Jak będzie powiedzmy 5+, to równie dobrze możesz radzić sobie bez zmieniającego się paska oceny do końca studiów, chociaż to frustrujące momentami. Swoją drogą, wydaje mi się, że u jednego sima jakoś udało mi się to naprawić, nie pamiętam tylko co robiłam dokładnie i czy naprawdę mi się udało (ach, skleroza), więc tej kwestii rozwijać nie będę. Ostatnio edytowane przez mucha : 04.04.2012 - 21:21 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |