Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.06.2005, 16:48   #1
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał :..:Chanelle:..:
co w tej grze jest od 12 LAT????
Jak iść na studia?
Czy nawet nastolatek o wieku 1 dzień moze isc na studia?
Czy jezeli skoncze studia moge yostac w akademiku?
Czy moyna jednoczesnie studiowac i pracowc?
To narazie tzle!!!!
1. hm... bieganie nago po akademiku? trochę demoralizujące
2. kliknąć na telefon i wybrać opcję uczelnia > idź na studia. bądź grając na otoczeniu, klikając na liść laurowy opatrzony strzłką, który jest podpisany jako "wyślij simów na studia"
3. może
4. nie. chyba że ma się hack z modthesims2.com (trzeba poszukać, ale jest takowy)
5. pracować ale jako obsługa w stołówce, osobisty trener, w kawiarni parząc kawę, grając w zespole. nie ma standardowych prac, tylko takie dorywcze.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.06.2005, 08:55   #2
:..:Chanelle:..:
Guest

Domyślnie

Słuchajcie będę miała na studiach już w piątek,więc powiedzcie mi jeszcze:
Co można kupić do swojego pokoju w akademiku????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2005, 11:50   #3
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał :..:Chanelle:..:
Słuchajcie będę miała na studiach już w piątek,więc powiedzcie mi jeszcze:
Co można kupić do swojego pokoju w akademiku????
Do swojego pokoju możesz kupić wszystko ztrybu kupowania, ale jest problem - jeśli nie grasz na kodach i nie powiększasz pokoju to mousisz mieć miejsce gdzie to zmieścić... Chyba że kupisz do akademika tak, że każdy będzie mógł z tego czegoś korzystać.
stare 26.06.2005, 09:06   #4
Wilczek
Guest

Question

Cytat:
Napisał rainne
5. pracować ale jako obsługa w stołówce, osobisty trener, w kawiarni parząc kawę, grając w zespole. nie ma standardowych prac, tylko takie dorywcze.
A mozna miec zespol ?? Czy chodzi poprostu o granie za napiwki ? Bo ja bym bardzo chciala grac w zespole to powiedz plis jak to zrobic ;( .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2005, 11:15   #5
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Wilczek
A mozna miec zespol ?? Czy chodzi poprostu o granie za napiwki ? Bo ja bym bardzo chciala grac w zespole to powiedz plis jak to zrobic ;( .
tylko można grać za napiwki. po prostu idziesz do miejsca, gdzie są instrumenty, zaczynasz grać na jednym, to zaraz przychodzą inni simowie i zaczynają grać na pozostałych instrumentach - taka namiastka zespołu.

Cytat:
Napisał magda_909
czy dobrze będzie na nim działała gra
ja mam komputer ciut lepszy od tego (a mianowicie kartę 9600) i wszystko śmiga na najwyższych detalach, więc nie powinnaś się o nic martwić. chyba, ze o ilość RAMu, jeśli jest ich 512, to się nie przejmuj, bo gra pójdzie bardzo ładnie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2005, 11:46   #6
!Miśka!
Guest

Domyślnie

No to teraz ja: Jeśli zrobiłam własny uniwersytet to jak go później skasować ( ja jeszcze nie mam własnego ale na wszelki wypadek się pytam) i jeszcze czy jak zrobie to sama musze budować akademiki kluby itp.?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2005, 17:51   #7
taga91
Guest

Domyślnie Nie wchodza mi TS2 Na Studiach !! Pomocy !!

Mam okropny problem ... Kupiłam sobie The Sims 2 Na Studiach i te simy mi nie wchodza !! Zainstalowałam normalnie od początku Sims 2 a potem Sims 2 Na Studiach i gra nie chodzi !! Gdy ją właczam pokazuje sie komunikat o jakiejs mapieci ktore nie moze byc read czy cos takiego ... Ja juz naprawde nie wiem co zrobic .... Błagam niech ktos mi pomoże !! Help
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2005, 18:04   #8
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał taga91
Mam okropny problem ... Kupiłam sobie The Sims 2 Na Studiach i te simy mi nie wchodza !! Zainstalowałam normalnie od początku Sims 2 a potem Sims 2 Na Studiach i gra nie chodzi !! Gdy ją właczam pokazuje sie komunikat o jakiejs mapieci ktore nie moze byc read czy cos takiego ... Ja juz naprawde nie wiem co zrobic .... Błagam niech ktos mi pomoże !! Help
Mi wyskakiwał ten komunikat kiedy miałam za mało RAMu. Po dokupieniu wszystko chodzi dobrze. Ile masz? Może u Ciebie też w tym tkwi problem?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2005, 07:04   #9
dalva
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał taga91
Najprawdopododobniej zainstalowałaś NS w tym samym katalogu co Sims 2. Jeśli tak, to musisz je odinstalować i jeszcze raz wgrać. Muszą koniecznie być w osobnych katalogach instalowane. Wszystko zresztą napisane jest w instrukcji.

Jeśli nie to jest przyczyną to uaktualnij sterowniki do karty graficznej i zainstaluj nowy direct x. Powodzenia!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2005, 09:04   #10
Nulka
Guest

Domyślnie

A czy gra sama wybiera ten inny katalog, czy się trzeba samemu trudzić. Bo ja zawsze korzystam z tych domyślnych...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości)

Zasady Postowania