Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2005, 20:14   #121
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Zaria
mam jesio jedno pytanie (mam nadzieje ze juz ostatnie )

jak mozna zdobyć NAGRODY takie jak np aparat albo krowo-kwiat

http://university.thesims2.cz/galerie/screen_060.jpg - o ten chodzi np
jak pójdziesz do pracy w karierze badacz natury, to jako nagroda zawodowa pojawi się na jakimś szczeblu kariery kroworoślina, dalej w karierze showbiznes - zestaw do chirurgii plastycznej, w karierze paranormalnej - telefon do śmierci, w karierze artysty - aparat fotograficzny.
wisi fotografia, bo aparatem można zrobić zdjęcie simowi i je zawiesić na ścianie, bądź postawić na ławie, szafce, itp.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.03.2005, 20:31   #122
Daga
Guest

Domyślnie

Nie mam jeszcze TS na studiach i chciałabym sie zapytać do czego służy "generator twarzy" czy nie wiem jak to mozna nazwać i krowokwiat
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 20:37   #123
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dagoszka
Nie mam jeszcze TS na studiach i chciałabym sie zapytać do czego służy "generator twarzy" czy nie wiem jak to mozna nazwać i krowokwiat
jak Ty to nazywasz, generator twarzy, a prościej - zestaw do chirurgii plastycznej, służy do tego aby modelować twarz sima w trakcie gry (przydatne jak sim wyrasta na bardzo nieurodziwego). dokonuje się tego tak samo, jak w panelu tworzenia rodziny - wybierając buzię, regulując wskaźniki, itd.
krowokwiat, służy do tego aby otrzymywać z niego "eliksir młodości", nie płacąc za niego 30.000 z punktów aspiracji. otrzymuje się go poprzez dojenie krówki tylko trzeba uważać, bo zwierzę to jest głodne i czasami może zjeść naszego podopiecznego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 21:07   #124
Zaria
Guest

Domyślnie

dobra ... a jak isc do pracy artysty ... ? ja ino wiem jak sprzedawac ... :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 21:11   #125
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Zaria
dobra ... a jak isc do pracy artysty ... ? ja ino wiem jak sprzedawac ... :1smutny:
szukasz pracy normalnie, na w gazecie lub komputerze.
jak jest sim po studiach, to zaczyna pracę z baaaaardzo wysokiego szczebla.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 21:44   #126
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
szukasz pracy normalnie, na w gazecie lub komputerze.
jak jest sim po studiach, to zaczyna pracę z baaaaardzo wysokiego szczebla.
To kiedy zaczyna z niskiego? Podobno (tak wyczytałam tu, na forum) simy, które studii nie ukończyły nie mogą zacząć żadnej z nowych karier, bo nie są one dla nich dostępne.Sama próbowałam znaleźć pracę mojej dorosłej simce, która na studiach nie była i faktycznie na nową kariere nie dałam rady natrafić. Więc czy to prawda, że tacy simowie mogą pracować tylko w starych karierach, czy to był tylko przypadek?
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 21:51   #127
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
To kiedy zaczyna z niskiego? Podobno (tak wyczytałam tu, na forum) simy, które studii nie ukończyły nie mogą zacząć żadnej z nowych karier, bo nie są one dla nich dostępne.Sama próbowałam znaleźć pracę mojej dorosłej simce, która na studiach nie była i faktycznie na nową kariere nie dałam rady natrafić. Więc czy to prawda, że tacy simowie mogą pracować tylko w starych karierach, czy to był tylko przypadek?
wiesz, ja grywam ostatnio tylko absolwentami, nie sprawdzałam, jak to jest w przypadku "zwykłych" simów. ale skoro nie mogą znaleźć ich simowie bez studiów, to skąd tutaj ( http://www.snootysims.com/unicareers.php ) są informacje na temat potrzebnych umiejętności i ilości przyjaciół w początkowych szczeblach karier, skoro po ukończeniu studiów pracę rozpoczyna się przedostatnim lub przedprzedostatnim poziomie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 22:06   #128
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
wiesz, ja grywam ostatnio tylko absolwentami, nie sprawdzałam, jak to jest w przypadku "zwykłych" simów. ale skoro nie mogą znaleźć ich simowie bez studiów, to skąd tutaj ( http://www.snootysims.com/unicareers.php ) są informacje na temat potrzebnych umiejętności i ilości przyjaciół w początkowych szczeblach karier, skoro po ukończeniu studiów pracę rozpoczyna się przedostatnim lub przedprzedostatnim poziomie?
No właśnie nie wiem... Stąd moje pytanie. Może jeśli sim kończy studia ze słabym wynikiem to zaczyna karierę z niskiego szczebla? Trzeba będzie sprawdzić.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2005, 06:52   #129
aquamarine
Guest

Domyślnie

Mi się tak wydaje.
Moja simka miała średnią 5.0 i zaczynała chyba od 5 stopnia?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2005, 10:08   #130
Incognito
Guest

Domyślnie

Co się stanie gdy mam w domu jakiś obiekt,a skasuję go z downloads ? Co się z nim stanie w domu ??
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania