![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
a mieliscie takie cos, ze satelita, albo kometa w sima walnela ?
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
Tutaj zadajemy pytania dotyczace The Sims 2 Na Studiach
![]() |
![]() |
#134 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
ja mam głupie pytanie... (przejrzałam pierwszego posta, ale reszty tematu nie dałam rady) jak można zmusić simów do bitwy na poduszki? próbowałam podczas imprezy zgromadzić ich w jednym pokoju z łóżkiem... ale nic... szukałam w objektach, czy jest coś... ale też nic...
|
![]() |
![]() |
#136 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
U mnie simy bija sie poduszkami po bara bara ^^
|
![]() |
![]() |
#138 |
Reputacja: 10
|
![]()
wow... bo bara-bara...
![]() ![]() A mam takie pytanko... zadawałam je już w innym temacie ale nie uzyskałam odpowiedzi... Czy jak simka zostaje 'czyrliderką' to są jakieś dodatkowe opcje? Czy można wtedy tak 'tanczyc' jak one? (tylko tak tańczyć nie z innym simem bo jak się daje "Zabawiaj... Okrzyk studentów" tylko tak jak sie np. rapuje...) ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Reputacja: 13
|
![]()
Help!
Ja już i tak zawaliłam ale może da się to jeszcze jakoś okrężną drogą odkręcić, ale jak ktoś wie to prochę niech mi i tak wytłumaczy. No więc miałam 2 simy (sim i simka) na studiach, którzy zostali stworzeni przeze mnie przy tworzeniu studentów. Każdy miał włąsne nazwisko itd. i zamieszkali razem w akademiku. No i zdążyli się zaręczyć. Ale jak zrobiłam jednemu impre podyplomową, to po niej odjechał taksówą do Miłowa! A ona została! Bo różnica ich egzaminów końcowych na czwartym roku to 4 godziny! I teraz są w koszu rodzin osobno, a ja chciałam ich od razu do domku jednego, żeby rodziną byli! I zawaliłam. Czy da się w ogóle tak zrobić, żeby simy od razu mieszkały na swoim? I jak ja mam to teraz odkręcić? Zbudować jednemu i drugiemu dom i się tak jak normalnie mają ożenić? I czy oni będą nadal zaręczeni czy nie? Proszę pomóżcie mi!!! ;( ;( ;( ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Reputacja: 10
|
![]()
musisz im osobne domy zrobić i ich ożenić... bo wcześniej byli TYLKO zaręczeni....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |