![]() |
#191 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#192 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A więc... Jak się dostać do siedziby tajnego stowarzyszenia?(gdzie znajduje się nasza mućka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#193 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Poprostu kikasz na telefon transport i jedz do siedziby tajajnego stowarzyzenia... A i zeby wejsici do muciki czeba kupici brame bo jest zamknieta ;( Pozdro! |
|
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
dlaczego stowarzyszenie zabiera sima jak jakiegoś przestępcę (w kajdankach)?
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() p0zdr0:* |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niema zaco. :/ A jest taki dzial niezile mam pare extra zdjatek ![]() Komu udalo sie wszystkie nagrody do pomocy pszy zdobywania umiejentnosci?( np. Aparat) mi wszystkie i to legalnie bez kodów I mam jeszcze 15,000 (albo 150,000 punktów aspiracji) he he szkoda ze ta maszynka do $ tak malo daje i sie szybko zaczyna palici (i ile zmniejsza energie itp.) A najgorsze jest to ze nieda sie wybraci zyciowego celu (np. Zostaci Geniuszem Zbrodni) Ja wlasinie mialem byci pszestepcom ale mi sie niechce a zarobilem 200,000$ ;( I mialbym srebrnom aspiracje do konica zycia a to bylo banalne (samo zarobienie 100,000 ale 200,000 to gorzej) |
|
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Hmm... Chyba raczej platynową...
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
1 czy jesli sim oswiadczy sie a potem wezmie slub z simką z tego samego domu to bedzie mogl zająć pokój razem ze swoją żoną, albo spać w jednym łóżku z nią jeśli mieszkają w akademiku?
2 i jak to w ogóle wszystko funkcjonuje, kiedy są małżeństwem i mają np. dziecko? czy simka w ciąży chodzi na wykłady, może bierze urlop dziekański, żeby potem dziecko wychować? 3 czy sim może kupić simce jakiś prezent w sklepie i potem go jej dać, czy nie ma takiej funkcji? Ostatnio edytowane przez Galantos : 23.03.2005 - 17:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |