|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a gra bedzie dzialac bez jakis rozjazdow? jaka jest sciezka bym mogla wyedytowac co trzeba w kodzie? |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
thx za pomoc |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Siemka! Mam Kłopot z Pewnym Kodem... Chcialabym WIedzieć Czy Kod "intProp maxNumOfVisitingSims" Działa w Sims Na Studiach... Wpisywałam Go Na Różne Sposoby i Niestety Na Przyjęcie Moge Zaprosić Tylko 2 Simów :con: ... Ktoś Wie Jak Sie Go Wpisuje Poprawnie???
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy do the sims na studiach tzeba miec the sims2?? prosze odpiszcie na : [email protected] lub na gg: 6768088 !!!!!!!!!
:1smutny: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Do KaŻdego Dodatku PodstawĄ Jest The Sims 2!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
tak... probowałam... to była pierwsza rzecz ktorą mi poradziły kolezanki.... bez rezultatów.... Coś jeszcze mozna zrobić? nie tylko ja mam takie kłopoty, wiele moich kolezanek (równiez takie które nie mają neta) nie ma tych prac...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
HalooOo ??? Kto Mi Powie Dlaczego Wszystkie "długie" kody mi nie działają??? Np: bodProp dormSpecificToolsDisabled
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hey. Gałam sobie dzisiaj w simsy i tu nagle patze a tu sim patrzy przez okno
![]() ![]() http://olasims2.dl.interia.pl/1357.bmp (wolno się ładuje) ![]() Aha i mam pytanko: Jak zajść w ciążę na studiach w akademiku?? Bo ja mam dwóch simów, którzy się kochają mają kontakty 100/100 i jak klikam na łóżko to jest tylko bara bara :con: ?? Ostatnio edytowane przez rainne : 03.10.2005 - 08:24 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |