![]() |
#411 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#412 |
Guest
|
![]()
ja mam pytanie ktore juz bylo ale nikt na nie nie odpowiedzial :\ .... a wiec jak zapraszm simow do siebie (do akademiku), to tylko sie witaja a potem juz nic sie nie da zrobic bo odrazu ida do innego pokoju
![]() ![]() no i jeszcze zapomnialam dodac ze tosamo jest z innymi simami (ktorymi nie moge grac) ktorzy mieszkaja w akademiku. [Amer_edit: nie pisz posta pos postem, masz opcje "edytuj".] Ostatnio edytowane przez Ameretat : 20.04.2005 - 14:39 |
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytań związanych z tajnym stowarzyszeniem.
1. Co trzeba zrobić żeby porwało mojego sima TS? 2. Czy jeśli TS porwie mego sima to mogę iść do tajnej kwatery? 3. Czy tajna kwatera pojawia się na ekranie okolicy? 4. Czym różni się tajne stowarzyszenie lub czym się wyróżnia czy jest tam coś szczególnego co można robić itd. itp.? Prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrowienia, Nina. PS. TS - Tajne Stowarzyszenia. Dla tych co nie wiedzą... |
![]() |
![]() |
#414 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.Wybierasz na telefonie jedź do tajnego stowarzyszenia (lub coś takiego) i przyjeżdża limuzyna i zabierają go. 3.Nie 4.W tajnym stowarzyszeniu są nagrody pracy i aspiracji , możesz włamywać się do komputerowej bazy ocen i je zmieniać. |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Guest
|
![]()
Mam małe pytanko. Czy nasz student za każdym razem przynosi zadanie domowe? Czy tylko czasami? Z góry dzięki.
P.S U mnie żeby zbudować akademik wystarczy wpisać ten kod: changeLotZoning dorm, a tego drugiego nie musze wpisywać |
![]() |
![]() |
#416 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]()
Witajcie. Czy można u Was wysłąć na studia nie Waszych Simów? - np. kolesia co roznosi gazety, albo dzieczyne pracującą w butku? Jak pierwszy raz instalowałam Simsy 2 i NS to dało się. Teraz już nie mam takiej opcji. Czym to może być spowodowane? Zaznaczam,że nie mam również łążących obok domu Simów Maxisa, wyłącznie te, które ja stworzyłam. To nawet plus, ale chcę wysłać chłopca od gazet na uczelnię a tu się nie da (nie ma go na liście simów nadających się do studiowania). Co powinnam zrobić?
I jeszcze jedno: Nie orientujecie się kiedy wyjdzie wreszcie jakiś patch do "Na Studiach" ? |
![]() |
![]() |
#418 |
Guest
|
![]()
ja mam pytanko: jaki jest kod na stawienie mebli na skośnej ścianie???
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
|
![]() Cytat:
Przedmioty obracasz za pomocą przycisku "," oraz "." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko. Skończyłam aktorstwo, tzn. moja simka. Jak mam zacząć karierę w show biznesie ? Tak jak każdą inną czy jak ? Bo w gazecie/na kompie jakoś nigdy mi się nie trafiła...
HeLp |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |