Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.03.2005, 15:21   #1
Yvez
Guest

Question -+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Taki sondażyk... Jak długo mniej-więcej ładuje Wam się gra? U mnie - nie z prędkością światła, ale nie jest źle.. Chociaż mam problemy z ładowaniem się okolicy, parceli publicznej, kiedy jadę na podbój okolicy.. Przed kupnem dodatku było to nawet znośne, ale teraz.. Nie mam siły :\

Darujcie, jeśli zgrzeszyłem popełniając plagiat
To mój pięćdziesiąty post i 160-ty w tym temacie

Ostatnio edytowane przez Yvez : 21.03.2005 - 15:25
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2005, 21:14   #2
gta-sim
Guest

Domyślnie Dzieki za odpowedzi!!!

Dzieki za odpowiedzi wszyskim ale mam tera jeszcze kilka pytani po dostaniu sie na to stowarzyszenie.

1.Czy morzna zarobici na ,,polepszanu" ocen inym( ponoci sie da ale ja umiem tylko sobie)....
2.Morzna staci sie szefem tajnego stowarzyszenia i werbowaci nowych??I jak to zrobici?
3.Wie kto jak robici wlasne obiekty do the sims 2?
Mam program 3ds max 6 i Sims Pe czy poczebuje czegosi jeszcze i jak to zrobici?
4. Porze kto podaci DOKLADNY adres z kad morzna sciagnaci wylaczenie cenzury?(zabardzo mi to spowalnia nawet jak niegram na max ustawieniach)

Dzieki z góry

(soory ze napisalem stowarzyszenie a nie tajne stowrzyszenie)

Ostatnio edytowane przez gta-sim : 21.03.2005 - 22:24
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 18:09   #3
Aithieel
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał andonezja
hm, a ja zadam takie pytanie, nie wiem czy wczesniej ktos je zadawal:

- nie moge isc na wyklady i egzamin. czyli, wine ponosi jakis plik sciagniety. czy moge sie w jakikolwiek sposob dowiedziec ktory? bo adresow stron z ktorych sciagalam wszystkie niestety, nie pamietam... ;x ;d

- jak wlaczam simsy, to wszystko dziala mi ok, dopoki nie zaczne 'wchodzic' do danej parceli, danej rodziny, danego domu. wtedy mi sie wiesza i moge czekac nawet cala noc, nie laduje sie. wymagania komputer spelnia, aczkolwiek nie jest to szybka strzala, ale dotychczas chodzilo niezle. co moze byc przyczyna?
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15635
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 21:12   #4
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał andonezja
- jak wlaczam simsy, to wszystko dziala mi ok, dopoki nie zaczne 'wchodzic' do danej parceli, danej rodziny, danego domu. wtedy mi sie wiesza i moge czekac nawet cala noc, nie laduje sie. wymagania komputer spelnia, aczkolwiek nie jest to szybka strzala, ale dotychczas chodzilo niezle. co moze byc przyczyna?
wywalanie dodatkow tez nie pomaga. nawet jak nie mam zadnych downloadsow, gra sie zawiesza w momencie wchodzenia do parceli. instalowalam 2 razy.
stare 24.03.2005, 19:33   #5
mar(tunia)
Guest

Post Ważne!!!

Czy jak mam pozyczone od kumpla ts2, to czy moge zainstalowac ts2ns????????????????????????????????????????????? ?????????????????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 19:51   #6
vivien
Administrator emerytka

Reputacja: 10
Domyślnie

możesz bo NS się uruchamia z płyty NS przy instalacji prosi tylko o 4 płytkę TS 2 xD

Ostatnio edytowane przez vivien : 24.03.2005 - 19:55
vivien jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 21:36   #7
Feniks06
Guest

Mógłby mi ktoś podać dokłądny link do insiminatora bo jakoś nie mogę go znaleźć na www.modthesims2.com :/

Ps. Czy po zainstalowaniu insiminatora muszę na coś uważać żeby nie popsuć gry?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:08   #8
Doris
Guest

Question Nie wiem

Mam pytanie do tych,którzy posiadają grę:
-Jak rozpocząć studia?
-Jak wprowadzić się do domku?
-Czy w akademiku są podwujne łóżka?
-Moja simka idzie na studia i wprowadza się do domku(akademiku),czy po skończeniu studiów może wrócić do domu swoich rodziców i mieszkać tam ,czy musi wybudować własny?
-Czy studia rozpoczyna się od wieku nastolatka czy "młodego" dorosłego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:12   #9
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ma-dona
Mam pytanie do tych,którzy posiadają grę:
-Jak rozpocząć studia?
-Jak wprowadzić się do domku?
-Czy w akademiku są podwujne łóżka?
-Moja simka idzie na studia i wprowadza się do domku(akademiku),czy po skończeniu studiów może wrócić do domu swoich rodziców i mieszkać tam ,czy musi wybudować własny?
-Czy studia rozpoczyna się od wieku nastolatka czy "młodego" dorosłego?
1. nastolatek dzwoni na uczelnię i pojawia się opcja "idź na studia". można też, jak wejdzie się do okolicy, kliknąć na panelu (koło wyboru rodziny, którą chce się grać), na wieniec laurowy. pojawi się okienko, w którym można zdecydować, którzy simowie i w jakich konfiguracjach mają iść na studia.
2. klikasz simem na dom i się wprowadzasz. normalne :\
3. można je kupić. ale w kazdym stoją pojedyncze.
4. może wrócić do domu rodziców. po ukończeniu studiów trafi do skrzyni rodzin, po czym można nią kliknąć na dom nią rodziców. gra spyta o "połączenie domów". kliknąć na "tak" i już.
5. w wieku nastolatka decydujemy się o pójściu na studiach. następnie nasz sim przechodzi w wiek młodego dorosłego. można zadecydować o studiach w każdym momencie życia nastolatka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 10:18   #10
Loczek
Guest

Domyślnie

Nie wiem czy moge sie tutaj zapytac ale jednak wole mam taki prolem:
Otóż gdy wprowadziłam moją simke Nine do akademiku 5-cio osobowego ona zajeła pokój ale go nie było widać. Był taki jak tych obcych simów a najgorsze że mam tak w każdym akdemiku. A i jeszcze jedno jak coś kupie sama np. kuchenke to mi wtedy kucharka nie przychodzi a simka nie idzie na wyklad i nie mam tych wszystkich informacji co sie pokazuje w prawym górnym rogu prosze pomóżcie.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania