|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Taki sondażyk... Jak długo mniej-więcej ładuje Wam się gra? U mnie - nie z prędkością światła, ale nie jest źle.. Chociaż mam problemy z ładowaniem się okolicy, parceli publicznej, kiedy jadę na podbój okolicy.. Przed kupnem dodatku było to nawet znośne, ale teraz.. Nie mam siły :\
Darujcie, jeśli zgrzeszyłem popełniając plagiat To mój pięćdziesiąty post i 160-ty w tym temacie ![]() Ostatnio edytowane przez Yvez : 21.03.2005 - 15:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dzieki za odpowiedzi wszyskim ale mam tera jeszcze kilka pytani po dostaniu sie na to stowarzyszenie.
1.Czy morzna zarobici na ,,polepszanu" ocen inym( ponoci sie da ale ja umiem tylko sobie).... 2.Morzna staci sie szefem tajnego stowarzyszenia i werbowaci nowych??I jak to zrobici? 3.Wie kto jak robici wlasne obiekty do the sims 2? Mam program 3ds max 6 i Sims Pe czy poczebuje czegosi jeszcze i jak to zrobici? 4. Porze kto podaci DOKLADNY adres z kad morzna sciagnaci wylaczenie cenzury?(zabardzo mi to spowalnia nawet jak niegram na max ustawieniach) Dzieki z góry (soory ze napisalem stowarzyszenie a nie tajne stowrzyszenie) Ostatnio edytowane przez gta-sim : 21.03.2005 - 22:24 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy jak mam pozyczone od kumpla ts2, to czy moge zainstalowac ts2ns????????????????????????????????????????????? ?????????????????
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
możesz bo NS się uruchamia z płyty NS
![]() Ostatnio edytowane przez vivien : 24.03.2005 - 19:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mógłby mi ktoś podać dokłądny link do insiminatora bo jakoś nie mogę go znaleźć na www.modthesims2.com :/
Ps. Czy po zainstalowaniu insiminatora muszę na coś uważać żeby nie popsuć gry? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie do tych,którzy posiadają grę:
-Jak rozpocząć studia? -Jak wprowadzić się do domku? -Czy w akademiku są podwujne łóżka? -Moja simka idzie na studia i wprowadza się do domku(akademiku),czy po skończeniu studiów może wrócić do domu swoich rodziców i mieszkać tam ,czy musi wybudować własny? -Czy studia rozpoczyna się od wieku nastolatka czy "młodego" dorosłego? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. klikasz simem na dom i się wprowadzasz. normalne :\ 3. można je kupić. ale w kazdym stoją pojedyncze. 4. może wrócić do domu rodziców. po ukończeniu studiów trafi do skrzyni rodzin, po czym można nią kliknąć na dom nią rodziców. gra spyta o "połączenie domów". kliknąć na "tak" i już. 5. w wieku nastolatka decydujemy się o pójściu na studiach. następnie nasz sim przechodzi w wiek młodego dorosłego. można zadecydować o studiach w każdym momencie życia nastolatka. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy moge sie tutaj zapytac ale jednak wole mam taki prolem:
Otóż gdy wprowadziłam moją simke Nine do akademiku 5-cio osobowego ona zajeła pokój ale go nie było widać. Był taki jak tych obcych simów a najgorsze że mam tak w każdym akdemiku. A i jeszcze jedno jak coś kupie sama np. kuchenke to mi wtedy kucharka nie przychodzi a simka nie idzie na wyklad i nie mam tych wszystkich informacji co sie pokazuje w prawym górnym rogu prosze pomóżcie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |