![]() |
#532 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#533 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O matko... ale numer. Nie grałam nigdy homoseksualistami, Fuj. To w normalnej rodzinie nie ma takich aspiracji? Jak wygląda ta ikonka z chęcią adopcji? |
|
![]() |
![]() |
#534 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a ikonka... heh...wygląda tak, iż obok smoczka (takiego znaczka, jaki jest w przypadku chęci posiadania dziecka) jest jeszcze ikonka telefonu. |
|
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]()
Mam jeszcze dwa nurtujące mnie i ważne pytania:
1. Gdy chcę stworzyć historię rodziny, korzystam ze zdjęć. Są wszystkie, jednak nie ma tam zdjęć robionych w akademiku lub domku studenckim! Na dysku je widziałam ale w grze nie ma (nawet gdy wybieram opcję "więcej"). Są tylko dostępne te robione np w mieście uczelni ale nie te z akademików. Dlaczego? Jak mogę je dodać do historii Sima?? 2. Czy jest jakiś plik zdejmujący cenzurę w Sims 2 i Uniwersytet tak, by wszystko było widać ("ptaszki" itd) ![]() Dziękuję za odpowiedź na wcześniejsze pytania i mam nadzieję, że pomożecie mi teraz.Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]()
pytanie drugie: ----click----- trzeba było wpisać w wyszukiwarke dwa słówka
![]() ![]() ![]() ]i tu jeszcze poczytaj to coś znajdziesz Ostatnio edytowane przez Kelly : 15.07.2005 - 17:50 |
![]() |
![]() |
#537 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Kelly]pytanie drugie: ----click----- trzeba było wpisać w wyszukiwarke dwa słówka
Jakie dwa słówka trzeba tam wpisać? ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Guest
|
![]()
mówie o wyszukiwarce forum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No własnie nie działa ![]() Podałaś mi 3 linki. W pierwszym pojawia sie mała "wyszukiwarka" w której coś trzeba wpisać chyba, na drugiej sronce jest cenzura ale nie działa, a trzecia strona wcale sie nie ładuje ![]() ![]() Nie chcę kwadratowych simów tylko ptaszki i cycuszki ![]() Ostatnio edytowane przez dalva : 17.07.2005 - 02:40 |
|
![]() |
![]() |
#540 |
Guest
|
![]()
http://www.guderunssims.de/Seite_Haut.htm Tutaj jakieś kobiety
Jeszcze tu: http://www.x-sim.com/NudeSkins/nude-...ims-2-lite.htm Ostatnio edytowane przez kartofelq : 17.07.2005 - 10:00 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |