![]() |
#541 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
Chcę spytać, gdzie są zainstalowane hacki?
Mam chyba kilka i chcę się ich pozbyć. Niedawno przeinstalowałam grę zachowując rodzinki (katalog Neighbroods) i hacki, które powodują błędy w grze ciągle są. Jak ich pozbyć się? ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Guest
|
![]()
ja znow mam pytanko i mam nadzieje, ze tym razem ktos mi udzieli odpowiedzi
![]() jak zrobic a raczej jak przerobic ubranko tak zeby gora byla od jednego a dol od drugiego, tzn chodzi mi o to jak zmienic "ksztalt" sima czy jak to sie zwie.. bo jak zauwazylam nie da sie wkleic spodni zamiast spodniczki bo wychodzi komedia?! sposob na to jest ili niet i nawet nie kombinowac?!??????? ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Guest
|
![]()
Albo mnie się wydaje albo w punkcie 12 jest błąd:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#546 |
Reputacja: 13
|
![]()
Student, który już ukończył studia i powrócił do ekranu otoczenia ma na koncie 20 tys. simoleonów. Natomiast student, który zaczyna i nie ma żadnego stypendium, ma tylko 500 simolenów. Jeśli masz jakies stypendium dostajesz więcej (rekordowo miałam chyba coś ok. 3100$)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Guest
|
![]()
Mój rekord to 3600$
|
![]() |
![]() |
#548 |
Guest
|
![]()
Ile simsów może mieszkać w akademiku?
Czy na każdy kierunek jest inny akademik? Ile dni simowych jest się na studiach? Czy jeśli jest się na studiach można odwiedzać znajomych lub rodzine? Co się stanie jeśli simka zajdzie w ciąże w akademiku?albo w domku? ============================================= KOCHAM SIMSY 2 !!!! |
![]() |
![]() |
#549 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.Nie, to obojetne. 3.Hmm...chyba 12 biorac pod uwage nauke (tego nie ejstem pewna) , plus 72 godziny po ukonczeniu studiow na czas wolny. 4.Nie 5.Mlodzi dorosli nie moga zajsc w ciaze. Moga robic bara-bara w lozku, ale w tym wieku w ciaze zajsc nie moga. |
|
![]() |
![]() |
#550 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
1. W akademiku może mieszkać do 8 simów- twoich simów. Oczywiście liczba ta zależy od tego ile pokoi jest w akademiku. Jeżeli masz 8 simów, a pokoi jest 14, to razem z twoimi simami będzie mieszkać jeszcze 6 simów kierowanych przez komputer. 2. Nie. Mieszkasz w jakim akademiku chcesz ![]() 3. Semestr trwa 3 dni, rok to dwa semestry czyli 6 dni, studiuje się cztery lata, czyli 24 dni, po studiach masz jeszcze 72 godziny- 3 dni, czyli na studiach możesz być aż 27 dni! 4. Tak, można, jeżeli chodzi ci o to, że twoi simowie zadzwonią po tego ze studiów i on będzie u nich jako gość. Jeżeli chodzi o to, że chce pójść sam, a ty będziesz jim grała to nie. 5. Na studiach nie można zajść w ciążę. No chyba, gdyby użyć kodów ![]() Mam nadzieję, że pomogłem ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |