Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2005, 17:46   #81
!Miśka!
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Mila*
Najpierw chciałabym żeby ktoś odpowiedział (w miare możliwości na to pytanie:http://www.forum.thesims.pl/showpost...3&postcount=70

I jeszcze (gratiis) dwa nowe pytanka :
1.Czy jest spolszczenie do ts2 NS?Jak tak to gdzie?
2.Robię fotki.Zwykle nie bylo problemu i zawsze znajdowalam se w story..coś tam(nie pamietam dokladnie).A teraz jak zrobie jakiekolwiek fotki nie pojawaiają mi się tam...są jedynie"screenshot" i "snapshot" na domiar złego w tym folderze nie ma wszystkich zdjęć autorstwa maxisa...jest ich gdzies tak tylko 7-10...nie wiem co się dzieje i jak temu zaradzić.mieliście coś takiego?
Na pierwsze pytanie nie umiem odpowiedzieć ale na drugie tak:
wchodzisz moje dokumenty/ea games/the sims 2/neighborhoods/(numer okolicy)/storytelling. i po sprawie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2005, 18:41   #82
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gotrig
czy plik do zdjecia cenzury z sims 2 dziala takze w sims na studiach?
wpisz kod intprop censorgridsize 0 i nie baw się żadnymi plikami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 20:39   #83
Karo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Guralka
EA games i nic dalej? A the sims 2 też masz w EA games i nic dalej? (np. The sims2)
No nie , dalej jeszcze jest TS2 oraz TS2:NS, obydwa katalogi w EA Games.Myślałam, że mają być zupełnie gdzie indziej .Teraz już chyba załapałam o co chodzi ,więc mam wszystko ok.Dzięki .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 05:30   #84
moniczka12
Guest

Domyślnie

Mam pytanie. Nie mam jeszcze simów ale musze sie spytac. Czy mozna zbudowac swoj wlasny AKADEMIK ale nie stancje tylko akademik??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 08:05   #85
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał Charlottka
Ja nie mam The Sims 2 Na Studiach ale i tak mam pare pytan do posiadaczy The Sims 2 Na Studiach
1.Czy mozna dorabiać kase młodemu dorosłemu(chodzi mi o ten czas kiedy już jest w akademiku) kodem motherlode lub kaching???
2.Czy bedzie potrzebny path na budowanie czy też nie????
3.Czy obraz Merola's MultiPainting (to ten obraz który nastrój poprawia i dodaje umiejętności.Najbardzioej zalezy mi na dobrym nastroju!na forum http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13515 jest do niego instrukcja) bedzię działał?????
Wiem że to troche głupie jeżeli ktoś nie ma The Sims 2 Na studiach a już sie pyta ale cuż :\ .....wole to i owo wiedzieć jeżeli mam je instalowac!(i grać!)
1. Można w wiele różnych sposobów. Możesz poczytać w specjalnym wydaniu Komputer Świat Gry Extra o TS2 NS.
2. Będzie ci nadal potrzebny skoro masz piracką wersję.
3. Naszczęscie obraz działa

Do Mila :
Znalazłem spolszczenie, ale nie wiem czy będzie działało. Skontaktuj się ze mną przez pm, jeśli nadal go potrzebujesz!

Ostatnio edytowane przez Dream : 18.03.2005 - 08:08
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 09:51   #86
Anna_Sofia
Guest

Domyślnie Roślina

Witam, w książeczce dolączonej do Sims na studiach znalazłam info nt. rośliny, która odmładza czy coś takiego. Niestety nie wiem nic więcej na ten temat. Może ktoś z was ma już jakieś "doświadczenia" simowe z tą roślinką???
Jak można ja zdobyć i do czego konkretnie jest???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 12:25   #87
Charlottka
Guest

Domyślnie

Dzieki DreamBoy

P.S.Mam pirata
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 13:03   #88
Karuś
Guest

Domyślnie

Moją simkę porwali ci z tajnego stowarzyszenia tzn przyjechali limuzyną i ją zabrali. Przyłączyła się do tego stowarzyszenia. Wróciłam nią normalnie do akademika. I właśnie nie wiem, jaki był sens tego przyłączenia się. Czy oprócz tajnego uścisku dłoni wiąże się to z czymś?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 14:03   #89
Rilla
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Moją simkę porwali ci z tajnego stowarzyszenia tzn przyjechali limuzyną i ją zabrali. Przyłączyła się do tego stowarzyszenia. Wróciłam nią normalnie do akademika. I właśnie nie wiem, jaki był sens tego przyłączenia się. Czy oprócz tajnego uścisku dłoni wiąże się to z czymś?
W tajnym bractwie możesz znaleźć pełno nowych rzeczy m.in.połączenie rośliny z krową (która gdy jest głodna może zjeść sima), aparat fotograficzny (mozesz sprzedawac zdjęcia), aparat do nauki kłamania (poprawia zdolność logicznego myślenia), możliwość włamania sie do systemu ocen i poprawienia ich oraz mozliwość zadzownienie do Mrocznego Kosiarza (może wskrzesić bliskich). Znajdziesz tam również maszynę do robienia pieniędzy, ale możesz jaz znaleźć także w nagrodach aspiracji.
Jeśli nie o to ci chodziło to powiedz xp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 14:06   #90
Karuś
Guest

Domyślnie

A czy żeby mieć dostęp do tych wszystkich rzeczy to trzeba mieszkać razem z członkami tajnego stowarzyszenia? Jeśli tak, to jak tam się dostać? Bo ja może niepotrzebnie wróciłam simką do akademika....
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości)

Zasady Postowania