|  12.07.2008, 15:52 | #1 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2008 Wiek: 36 Płeć: KobietaPostów: 381 Reputacja: 10 |  Nosidełko i wózek 

Potrzebuje nosidełka,i wózka i ubranek dla małych dzieci i ubranek dla niemowlaków.

__________________ Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) | 
|   |   | 
|  | 
|  12.07.2008, 16:11 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Nosidełko i wózek 

http://www.simsvet.wbs.cz/clothes41.htm --> tu masz ubranka dla małych dzieci, na wcześniejszych stronach też są
		 | 
|   | 
|  12.07.2008, 17:27 | #3 | 
| Guest 

ja już mam tego dosyć, sama mówię "podawajcie linki a nie piszcie, żeby osoba szukała w wyszukiwarce" ale czy szukałaś?? wysiliłaś się chociaż trochę, pełno takich tematów kobieto!
		 | 
|   | 
|  12.07.2008, 17:51 | #4 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2008 Wiek: 36 Płeć: KobietaPostów: 381 Reputacja: 10 |  Odp: Nosidełko i wózek 

Tak szukałam, ale nosiadełek NIE BYŁO!

__________________ Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) | 
|   |   | 
|  12.07.2008, 18:38 | #5 | 
| Guest 

Ale wózki były, wystarczyło wpisać w wyszukiwarkę. O, popatrz, nawet  ubranka dla niemowlaka znalazłam. O coś takiego zdaje się chodziło. Edit po raz drugi.  Tutaj są fajne ubranka Ostatnio edytowane przez Nordin : 12.07.2008 - 18:50 | 
|   | 
|  14.07.2008, 20:20 | #6 | 
| Guest 

|  Odp: Nosidełko i wózek | 
|   | 
|  15.07.2008, 09:22 | #8 | |
| Guest 

|  Odp: Nosidełko i wózek Cytat: Die eingetragenen Emailadressen stimmen nicht überein. Co robic? | |
|   | 
|  15.07.2008, 13:26 | #9 | 
| Guest 

Mnie się udało zarejestrować się za pierwszym razem. Musisz dwa razy wpisać adres e-mail oraz hasło. Może nie wpisałaś?
		 | 
|   | 
|  15.07.2008, 16:42 | #10 | 
| Guest 

nalezy powtorzyc adres e-mail a tu masz komunikat ze podane adresy nie sa takie same, zobacz czy nie przeoczyłas literki
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |