|  | 
|  14.11.2003, 18:25 | #2 | 
| Guest 

|   

W ogródku rosną kryształy jak dużo czarujesz. One "uczą" sima różnych umiejętności, np. sztuczki lewitacja czy gorąca stopa albo tak przydatnej umiejętności jak wywoływanie chmurek z deszczem nad pożarem.
		 | 
|  14.11.2003, 18:39 | #3 | 
| Guest 

|   

gdzie z nich można kożystać?
		 | 
|  14.11.2003, 19:48 | #4 | 
| Guest 

|   

Możesz nimi zabawiac innych simów na każdej parceli a  tyen do niwelowania pożarów to używałam jak dotąd tylko w domu.
		 | 
|  14.11.2003, 20:36 | #5 | 
| Guest 

|   

można ściągnąć! również Fasole i składniki!
		 | 
|  14.11.2003, 21:40 | #6 | 
| Guest 

|   

a naprzykład jak trzeba czarować???? co trzeba robić????????????????????? niewiem hipnotyzować innych simó???????????????????????????????????????. aha i jak one wyglądają ??????????????????????? pojawia się jakaś wiadomość ja się pojawią?????????????????????????????????? prosze odpiszcie szybko bo ja już naprawde nie wiem. to ważne!!!!!!!!!!!!!!! | 
|  15.11.2003, 10:57 | #7 | 
| Zarejestrowany: 26.05.2003 Skąd: warszawa Płeć: KobietaPostów: 1,175 Reputacja: 10 |   

sluchaj nie ma sensu bysmy ci to mowili sama to odkryj  bedzie wieksza frajda  zobaczysz   | 
|   | 
|  15.11.2003, 12:30 | #8 | 
| Guest 

|   

A jak mi rosną roślinki? To to co innego?
		 | 
|  15.11.2003, 12:44 | #9 | 
| Guest 

|    TAk wygląda korzeń problemu  To są pelargonie na energię słoneczną  Tak wyglądają wszystkie kryształy. One sie powiększają po jakimś czasie. Ich opis: czarny-wygaszanie (jak masz pożar to ugasisz) mogą używać tylko dorośli fiolet-teleportacja (zamiast iść to twój sim się teleportuje, jak ta elfka z Abrakadabrowa) mogą używać dzieci i dorośli niebieski-elektryczna dłoń (to taka sztuczka krórą można zabawić sąsiada) mogą używać tylko dorośłi zielony-duch (to też taka sztuczka którą możesz zachywcić a raczej przeraxić sąsiadów) mogą używać tylko dorośli czerwony-gorąca stopa (też sztuczka do zabawiania) mogą używać dzieci i dorośli żółty-sztuczka magiczna (karciana sztuczka do zabawiania sąsiadów) mogą używać dzieci i dorośli biały-lewitacja (możesz pochwalić się przed sąsiadem że umiesz wznosić się w powietrze, na niską wysokość) moga używać tylko dorośli | 
|  15.11.2003, 20:50 | #10 | 
| Guest 

|   

Mnie też. Ale co do kryształów to mnie żaden jeszcze się nie pojawił   . Ale mam te pelargonie i taką fasolę. | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |