|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ehh... nie jestem pewna czy to dobre miejsce na ten temat ale lepszego nie znalazłam :/
Więc mi się odinstalowały simsy bo miałam wirusy(już nie mam) i chciałam je jeszcze raz zainstalować ale wcześniej płyty z simsami dorwał mój 3 letni brat( można się domyśleć co było dalej....) i trochę są teraz porysowane, a przy instalacji płyta się instaluje i nagle się przerywa instalacja z jakimiś problemami, że wystąpił problem przy instalacji ... i zawsze biorę ponów próbę ale nic to nie daje bo po chwili występuje to samo... wcześniej miałam tak samo przy 3 płycie bo była porysowana ale brałam co chwilę ponów próbę i jakoś doszło a teraz mam tak przy pierwszej a nie będę klikać w nieskończoność tego samego(klikałam 1 godz. i nic) od razu piszę, że mam orginalne simsy Pomocy bo jestem w rozpaczy chyba nie musze kupować nowych, ktoś miał podobny problem?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie znasz kogoś kto mógłby pożyczyć ci płyty? I uważaj na tego *** bachora, jak ja nie nawidzę takich małych... trzymaj płyty w "zamknięciu", by nie zniszczył innych
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Heh właśnie o to chodzi że nie mam od kogo porzyczyć simsów... Ktoś ma leprzy pomysł???
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z tego co wiem to chyba można wysłać do pomocy technicznej swoje opakowanie z grą i przyślą nowe za darmo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A myślałam nad tym żeby przegrać tą płyte na czystą ale nie wiem czy to się uda z porysowanej... ktoś próbował???? Proszę o pomoc ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez JuStA<YO> : 31.12.2005 - 10:23 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Spiratowac płytę? To raczej nic ci nie da... Zadzwon do pomocy technicznej i wytłumacz sytuację... Nie widze innego rozwiązania,a na przyszłość uważaj na płyty i chowaj je :con:
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Z tego co wiem nawet jesli porysowana jest jedna płyta wymieniają cały komplet. Zapytaj, to nie boli ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły niech pisze ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |