|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Z radością przedstawiam Wam mój drugi dom. Jest o wiele spokojniejszy od poprzedniego, zresztą sami zobaczcie:
Zaczynamy od widoków z daleka: Tył: Bok: Rzuty z góry: Piętro: Parter: Wchodzimy! Na początek kuchnia połączona z jadalnią: A oto mały kącik gdzie można wypocząć: Taki mały rzut: Idziemy na piętro*: Na piętrze: Oto przedpokój: Łazienka: Sypialnia: Nowość! Telewizor wisi na suficie!! Schodzimy na dół i wychodzimy do ogrodu: W ogrodzie znajduje się wiele drzew, krzewów, kwiatów. Można tam przysiąść na ławeczce i pomarzyć wsród pięknych okoliczności przyrody. Dla bardziej aktywnych: spacer alejkami. Teraz dom w nocy: *Schodów nie mogłam zamieścić, bo nie dało się zdjęcia zdobić. Widać je na innym zdjęciu. Dziękuje za oglądnięcie ![]() Link do domku jest TU Uprzejmie proszę o powiadomienie mnie jeśli ktoś ściągnie dom.Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:44 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No i mamy miejska kamieniczke.
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek rzeczywiście stylowy. Ma swój klimat. Podoba mi się. Natomiast miałabym parę zastrzezeń:
-nie podoba mi się barierka przy schodkach - nie pasuja mi tu ten nowoczesny fotel i ta tapeta nad nim -telewizor w sypialni..uhh..jak ja tego nie lubię ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 26.02.2006 - 18:34 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
...ładny, ale mam jeden minus - świeczki... Wyglądają tak, jakbyś nie miał (miała?) co wstawić. Ale za całokształt dam 7/10.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Miałabym
![]() ![]() Aha, Perełka-13- to ta technologia itp ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|