|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Taaak, miała byc parcelka na konkurs... i co się stało? Przy pakowaniu badziewia wyskauje bład... Normalka, tylko mnie się może zdarzyc... Nie bedzie historyjki bo już mam dosc wymyslania historyjek, musze miec siły na ES
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:54 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O_O. To jest piękne - i niestety jest to wszystko, czym mogę określić twą pracę... Bo nie ma się tu nad czym rozpisywac xd
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie ... Szczególnie podoba mi się bryła i wszystko na zewnątrz
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ekstra! Gdyby się dało dać do ściągnięcia to by było super. No ale jak nie chce się spakować to wielka szkoda ;( .
Ocena: na zewnątrz 10/10, sklepy 10/10, taras 10/10. OCENA KOŃCOWA: 10/10 SUPER! :tu: :clap: :clap2: :tu: :clap: :clap2: :w000t: |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Boskie konwallijko. Boskie... Zresztą ja uwielbiam Twoje parcelki.
A tak BTW - te kochane dodatki z tej chińskiej strony chlewią. Ja też je wsadziłam, jak zaczęłam robić "Arkadię". W grudniu... No i zaraza nie chciała się spakować. A ponieważ miałam zagospodarowane piwnice w 100% i kawałek parteru żal mi się zrobilo mojej pracy i wywaliłam "chińszczyznę" na zbity ryj. No i "Arkadia" mi poszła. Spakowała się. Przeniosłam ja do czystej gry i od tamtej pory dlubię. Przeszło 2 miesiące. Ale chyba też nie dam zarazy na konkurs bo się nie wyrobię z jej skończeniem. Najwieksza działka i cholernie dużo przestrzeni do zagospodarowania. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Supcio!
Naprawde ładne! Szekoda że nie ma ubrań dla chłopaków. ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Konwallio, co ja się będę rozpisywać jak sama wiesz, że to centrum jest świetne i ja się z tym całkowicie zgadzam
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|