|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc to co w tytule. Pasek nauki powinien podnosić się, kiedy trzeba uczyć się np. po punkcie gotowania, kreatywności i charyzmy. Nauczyłem mojego Sima tych punktów a pasek nie podnosi się! Mam tylko to minimum. Uczę się inych punktów, robię od groma zadanych prac, itp. i nic! Cały czas samo dno! Pomocy, czo to jakiś błąd?
PS Wszystko działało dopóki nie zainstalowałem Sims 2 Rozrywka Rodzinna Akcesoia. Czy to w tym tkwi problem? Mam simsy: Na Studiach, Nocne Życie, Własny Biznes no i Rozrywka Rodzinna (bez świątecznego dodatku) |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Taki błąd już występował przy WB. Radziłabym ściągnąć patcha do rozrywki rodzinnej. Powinno pomóc
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ściągnąłem patcha, zainstalowałem go i... nic
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam ten problem już od WB, wydaje mi się, że błąd tkwi w tym dodatku. Ponieważ nie występuje u wszystkich, to pewnie bug graficzny. Głupie t, ale da się grać z nutką niepewności
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Usunąłem Rozrywkę Rodzinną i mam nadal ten problem + problem taki, że nie mam okolic jak wspomniano wcześniej :con: A co do WB to wcześniej nie miałem tego będu. Moim zdaniem jest to błąd cracka, uzyłem go do RR-popsuty pasek, użyłem TERAZ do WB-popsuty pasek, wcześniej uzyłem mini-image do WB- DZIAŁAŁ PASEK!! To tylko moje przypuszczenia
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
słuchajcie a może zna ktoś link żeby stamtad sciagnac cracka do na studiach?? wiem ze to nie na temat ale prosze odpowiedzcie!!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Za umiejetnosci np. charyzmy nie podnosi pasek nauki, ponieważ nie jest z tym związane.
![]() ![]() PS. Przepraszam, że pisze chyba w starej notce, ale chciałam pomóc rozwiązac problem. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobno pasek może zapełniać się nie tylko po instalacji patcha, ale też po instalacji Glamour (Szyku i Elegancji), przynajmniej tak czytałam (komuś, komu patch nie pomógł, pomogło Glamour).
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|