|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moje pierwsze fotostory.
Mam nadzieje że wam sie spodoba ![]() Postacie Cała rodzinka. ![]() Mama Kristina ![]() Tata Alexander (Alex) ![]() Córeczka Amelia (Ami) URL=http://imageshack.us] ![]() Czekam na komentarze postaci. ![]() ![]() ![]() To wszystko z postaci. 1 odcinek w 20 Listopada. Natix ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Natix : 16.11.2006 - 19:03 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no troszkę mało...mogłaś przynajmniej opisać te postacie...i na przyszłość: dawaj większe zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ok.Opis postaci.
imie Kristina nazwisko Swan ksyfa Kris wiek 30 lat hobby czytanie,malowanie i zajmowanie sie dziećmi uwielbia kwiaty,filmy i swoją rodzine nie znosi wampirów imie Alexander nazwisko Swan ksyfa Alex wiek 32 lat hobby rozmawianie z jego przyjaciułmi uwielbia komputer i jego rodzine nie znosi głośnynych żeczy tupu telewizji imie Amelia nazwisko Swan ksyfa Ami wiek 4 lat hobby bawienie się z jej misiem uwielbia gryzmolenie po kartkach ![]() nie znosi niani Eli (to taka niania która raz przyszła) A zdięcia są mało bo tak się jakoś wczytały z www.imageshack.us Natix |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no dobrze, a teraz czekam na pierwszy odcinek...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A początek.Jest bardzo któtki.
IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5096/thumbnailf268d83a726a29gx6.jpg[/IMG][/URL] Cześć tu ja ami.Moją rodzine już zancie.Więc opowiem wam mój dziwny dzień. URL=http://imageshack.us] ![]() Obudziłam się o 9.00 rano.Oczywiście czekałam kiedy ktoś mnie wyjmnie ![]() ![]() Kiedy byłam już na dole czekałam na śniadanie w mojim różowym foteliku.Dostałam śniadanie. ![]() Wtedy poszłam sie bawić oczywiście moja mama musiała mnie wziąść do wyra ![]() ![]() Poszła malować. ![]() A tata gdzieś dzwonił.Chyba do pracy.Mam nadzieje że niewkurzy się że porysowałam jego papiery. ![]() Po godzinie zaprosił trzy panie. ://img385.imageshack.us/img385/4006/thumbnailf268d83a126a28ae9.jpg[/IMG][/URL] Jadły obiad. Potem nastał wieczur.Mama i tata gotowali obiad ale tatcie się coś przypaliło. Naszczęście nic się nie stało. ![]() Póżniej mama znów położyła mnie do łóżka. ![]() ---------------------------------------- 1 odcinek już 10 Grudnia a w nim. Co jeszcze stanie się amelii??? Czy Alexander dostanie awans??? Czy marzenie Kristiny żeby mnieć drugie dziecko się spełni??? Nic śćiągnientego z neta nie jest. Komentujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
I to ma być FS?
I na pierwszy odcinek mamy czekać do 10 grudnia? Jeśli nie chce Ci się go robić, to poprostu powiedz. Mi napisanie tych 5 zdań i zrobienie tych 5 zdjęć zajełoby niecałe 5 minut, a ty będziesz to robiła w 4 tygodnie, kupa pracy na ciebie czeka. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mogłabyś napisać więcej o tych postaciach np.:gdzie pracują,ile mają lat itp. Narazie fotostory mi się NIE PODOBA ,ale zobaczymy co będzie po pierwszym odcinku.A ostrzegam,że zwracam uwagę na najdrobniejsze błędy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Rób jakieś ładniejsze zdjęcia, bo te są ble. Może będzie ciekawe jak wymyślisz ciekawszą sytuację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Rób jakieś ładniejsze zdjęcia, bo te są ble. Może będzie ciekawe jak wymyślisz lepszą sytuację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|