|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
[CENTER]ZIELONY STARTER
Postanowiłam pograć sobie w simsy bez kodów więc zbudowałam starter, a, że nie lubię maxisowych mebli zbudowałam dom z meblami z sieci - wiem, że są tańsze od tych dostępnych w grze i łatwiej zbudować starter, ale to miał być dom w którym miałam grać, a maxisowe meble strasznie mnie drażnią ![]()
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kolejny cudny domek. Masz po prostu talent ! Bardzo mi się podoba , szczególnie te mebelki ,wyglądają bardzo naturalnie. 1000/10
POzdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła jest taka sobie ,ale za to w środku mi się bardzo podoba.
9/10 ;* |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Boshe on jest CUDNY!! Zaczne od tego, ze bryla jest b. dobra, a kolor scian z zewnatrz jest przecudny, piekny odcien zieleni
![]() ![]() ![]() Teraz dolaczasz do mojej listy swietnych architektow, projektantow itp ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Mozesz napisac skad masz te swietne podlogi i sciany w domku? Aha i skad wytrzasnelas te kolumny z przodu domku? Te cegielkowe ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
no nieźle...jak już kiedyś mówiłam niezbyt podoba mi się ciemna podłoga i ściana
9/10
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
WSPANIAŁY !! Jak ja bym chciał tak budować... :1smutny:
Ale niewazne, bryła jest cudna, środek idealny, wyposażenie swietne ![]() 10/10 Jest super sliczny, a zwlaszcza lazienka ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek przecudowny!! Wszystko przeurocze, tylko daję jeden minusik za łazienkę. Jakoś ponuro w niej. 9/10 SUPER!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|