|
![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Tym razem coś dla tych, którzy uwielbiają dodatki z neta. Mały, parterowy dom (który właściwie powstał przez przypadek) dla 2 osób. Coś w rodzaju drogiego startera, który kosztuje bagatela 60 tys. simoleanów. Dosyć gadania...czas na oglądanie...no i oczywiście komentowanie.
Pozdrawiam: Ulmille Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:01 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Super dom ;D 10/10
jak zrobiłeś takie okno w dachu? ;> |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cuuudowny 10000000.../10. Sama bym chciała w takim mieszkać
![]() Ostatnio edytowane przez Justa95 : 31.08.2007 - 15:51 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sratatata...
Może być.Ale nie podobają mi sie te brzydkie,brązowe kwiatki..blee. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dom z zewnątrz taki prosty a taki nowoczesny i ma poprostu to cos w sobie świetny! 10/10
wewnątrz też oryginalny.. fajna tapeta w kuchni.. w całym domu znakomite oświetlenie.. nie pasują mi jedynie te żaluzje w jadalni.. strasznie szpecą pomieszczenie.. sypialnia w moich ulubionych kolorach sypialni ;] 9,5/10 ocena końcowa 9,75/10 ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajna sypialnia i dom z zewnatrz, ale kuchnia mi sie niee podoba, a raczej tapeta w kuchni
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Też przyłączam się do pytania:
Cytat:
![]() Więc tak z zewnątrz jest ok, nie duży, fajna bryła, te cegły z zewnątrz STRASZNIE mi się podobają ![]() ![]() W środku nie podoba mi się ta "kwiatowa" tapeta...W sumie pasuje, ale mi się nie podoba. Z jadalni zabrałabym ten różowy obraz, nie pasuje mi kolorystycznie. Sypialnia bardzo mi sie podoba ![]() ![]() Na focie z "lotu ptaka" dom wygląda fajnie, często jest tak, że takie ujęcie pogarsza ocenke, ale w tym przypadku polepszy ją ![]() Daje ocene 9/10 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba Mi się bryła z góry... i ta tapeta w kwiatki....ale jest ok
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
Według mnie domek super. Te brąz kwiatki fajnie współgrają z wyposażeniem salonu... Cudo po prostu. Daje najwyższą możliwą ocenkę.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Chciałabym w takim mieszkac
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |