|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Jestem nowy
![]() C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads\ C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\ C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Saved Sims\ C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Projects\ Chodzi o zapisy zwierzakow bo mam juz wszystkie dodatki a siostra nie chce stracic zapisow i chce sie zabrac do instalowania wszystkich. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie ma co się rozdrabniać - kopiujesz cały folder EA GAMES z lokalizacji:
C:\My Documents\EA Games i po reinstalacji wklejasz go ponownie w to samo miejsce. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
OK dzieki wam za odpowiedz. Zainstalowałem wszystkie dodatki i wszystko smiga w jednej grze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a czy jest możliwość przeniesienia rodziny z jednego otoczenia do innego? Jeśli tak to jak to zrobić?
A po drugie czy da się skopiować domy? Tzn. żeby były w schowku np. dwa takie same. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Można. Przenosisz dom razem z rodziną do kosza parceli i domów, idziesz do innego miasta, wpierdzielasz rodzine razem z domem i masz ^^
Też można xD Kładziesz dom obojętnie gdzie i wkładasz go spowrotem do kosza. Są dwa ^^ |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Można zmienić miejsce zapisów w grze? Ja mam dwa dyski i C jest u mnie bardzo moały. Czy mogę zrobić tak, żeby wszystko zapisywało się na D? Co mam wtedy zrobić? Proszę o szybką odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|