Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.08.2007, 08:53   #1
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie Dom Auer [BRAK ZDJĘĆ]

Nowoczesna i lekka bryła domu Auer sprawia, że jego właściciele cały rok czują się jak na wakacjach. Duże, przestronne pomieszczenia doskonale sprawdzają się podczas imprez a słoneczne tarasy zachęcają do wypoczynku.

Pozdrawiam:
ulmille

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:13
ulmille jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.08.2007, 09:56   #2
Delivered
Guest

Domyślnie Odp: Dom Auer

Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.

stare 16.08.2007, 10:00   #3
Lilith

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Nivérreq
Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.
Popieram! :ohmy:
Lilith jest offline  
stare 16.08.2007, 10:33   #4
mario

Reputacja: 20

Ja sie jak zwykle rozpiszę . A więc...:

Bryła: Ciekawi, mimo swojej prostoty. Nareszcie nie ma tych napaćkanych wszędzie niepotrzebnych ścian! Brawo! Jednak trochę za zimne kolory, jak dla mnie. Dam.... a niech będzie 7/10 .

Ogród: Ok, nie za dużo, nie za mało, jednak dałbym ciut więcej drzew i jakieś ławki na tym placu przy wejściu. No i przydałyby się tam jakieś krzewy... Ogólnie to może być. Daję 6.5/10

Wnętrze: Będę surowy :con: , jak zwykle zresztą . Panele na korytarzu są wręcz... obrzydliwe, jeszcze ta lustrzana podłoga, blee... Te ściany do kompletu z panelami też nie pasują tam. Wreszcie jakieś kwiaty widzę. Sypialnia jest ok, ładny kolor ścian i podłogi. W miejsce tej pustej ściany z lustrem mogłeś postawić jakąś ładną pasującą komodę i obok jakiś fajny, ciepły kwiatek. Kolejne pomieszczenie - biuro. Strasznie zimne, ale to jak wiadomo, biuro, więc wybaczam. Nareszcie nie ma tej lustrzanej podłogi . Fajny ten duży kwiat, druga część biura też fajna, tylko te ragały z segregatorami wyglądają sztucznie. Następnie - łazienka. Zdecydowanie najlepsze pomieszczenie w domu. Jest ładna. Najgorzej z całego domu wypadła jadalnia i kuchnia. Jak zauważyłem, te brzydkie panele opanowały nawet kuchnię i jadalnię . Szkoda. Jadalnia zimna i sterylna. Kuchnia to już w ogóle niewypał :con: . Nie widzę ani lodówki, ani żadnej mikrofalówki, robota kuchennego, żadnego chlebaka, kwiatka, ozdoby - nic. Beznadzieja. No i jeszcze te panele. :con: O, widzę, że panele przedostały się nawet do salonu . Ale jeszcze nie jest tak źle, dywanik ratuje sytuację . Szkoda tylko , że TV nie ma. Przyzwyczaiłem się już do sterylności w Twoich domach, no bo w końcu są nowoczesne, ale zrób kiedyś domek z jakimiś ciepłymi kolorami, np. jakiś cynamonowy, kremowy itp. Za wnętrze daję Ci 6/10

7/10
6.5/10
6/10
------
19.5/30 czyli 6.5/10 Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline  
stare 16.08.2007, 10:19   #5
Alicja008
Guest

Wow! Dom jest chamsko mówiac: *****ISTY! Powiedz jak sie robi sufit i skad masz okna w nim??

stare 16.08.2007, 10:25   #6
ulmille

Reputacja: 16

Poszukaj na forum, bo już nie mam siły w kolejnym domu o tym pisać
Dziękuję za oceny i pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  
stare 16.08.2007, 10:27   #7
Delivered
Guest

Mogę wiedzieć z jakich stron te dodatki?
Napewno reflexsims

stare 16.08.2007, 10:30   #8
psujka

Reputacja: 11
ThumbsUp Odp: Dom Auer

czlowieku zostań architektem i projektantem wnetrz AA to jest cudowne . Skąd masz te fajowskie dodatki
stare 16.08.2007, 10:37   #9
Kuba xD
Guest

Nie, nie, nie podoba mi się. Jest to wielki, zimny kloc! (bez obrazy, moje zdanie). Ogród, jeśli to tak można nazwać jest żaden. Tyle, że basen i 5 drzewek. Żadnego kolorowego kwiatka nie widać. W środku - brr... Aż zimno się robi. Wieje chłodem i pustką. Ta niby kuchnia? Co to ma być? Jest tam w ogóle lodówka? No nie podoba mi się. Dom jest strasznie zimny i pusty. Nie ma w nim nic przytulnego, ani takiego "ludzkiego". W życiu w takim czymś bym nie chciał mieszkać. Bardzo się zawiodłem, zwłaszcza po ostatnim starterze, który bardzo mi przypadł do gustu... Przykro mi - 3/10. Takie jest moje zdanie. Widać, że włożone dużo pracy, ale to nie jest "to"...

stare 16.08.2007, 11:35   #10
simonek

Reputacja: 10

no bardzo ładny domeczek
simonek jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania