|
![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Tak, wiem, że takie tematy były, wiem, że jest jeden przyklejony u góry, wiem, co powinnam zrobić, ale. No właśnie, jest jedno ale. Niedawno miałam na kompie formata, simsy oczywiście poszły wek. Ostatnio zatęskniłam za nimi i spróbowałam znowu zainstalować. Wszystko pięknie, normalnie wszystko poszło. Zainstalowałam wszystkie dodatki oprócz własnego biznesu. Włączam cała happy grę i dupa zimna. Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta. No i się wkurzyłam...
- Sterowniki do karty mam aktualne - Cały sprzęt odpowiada wymogom, jest nawet lepszy niż musi być... - Wirusów nie ma, sprawdzałam kilka razy - To nie wina wadliwych dodatków z sieci, bo wszystkie z czasu przed formatem wgrałam na pendrive'a i później wgrałam z powrotem - Wszystkie dodatki są oryginalne - Zainstalowałam wszystko w oddzielnych katalogach O co jeszcze może chodzić? Przejrzałam podane przez Ea tematy, zrobiłam wszystko co było tam doradzone, a mimo to cholerstwo nie chce działać... Pomóżcie ktoś. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Płytka! Czy przypadkiem nie jest pobrudzona lub porysowana? I czy nie masz za mało pamięci RAM na komputerze? Masz wyłączone programy działajace w tle?
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Płyta nie jest porysowana, bo dopiero niedawno ją dostałam i bardzo na nią uważałam. Co do programów w tle... Na wszelki wypadek wyłączyłam też internet i antyvira, to też nic nie dało...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mialem identyczna sytuacje, jaka opisuje Freya. Powodem komunikatu byl niestety dodatek z internetu, ktory wczesniej normalnie byl w grze, natomiast po formacie dysku i ponownej instalacji gry powodowal wywalanie sie aplikacji. Jesli masz duzo dodatkow i nie chcesz kasowac wszystkich, mozesz posprawdzac je np. Menedzerem zawartosci The Sims 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Radzę zainstalować sterowniki od nowa. Też miałam ten problem (z inną grą), gra działała bez zarzutu, a po pewnym czasie zaczął pojawiać sie komunikat o zakłóceniu aplikacji. W końcu wogóle nie mogłam tej gry uruchomić. Nowe sterowniki załatwiły problem!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Duupa. Usunęłam cały Downloads i uruchomiłam grę, dalej nie działa. Sterowniki też nie załatwiły sprawy. Jeszcze jakieś błyskotliwe pomysły?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jeżeli nie sterowniki, to po prostu zainstaluj grę od nowa albo posprzątaj bałagan jaki masz na kompie. Ja mam podstawę na dysku C, a resztę na D i wszystko działa bez problemu! Ostatnio edytowane przez Samantha : 04.12.2007 - 14:59 |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Tak po pierwsze, to nie było zgryźliwe. To było bardziej humorystyczne, jeżeli już. A poza tym... Jak na razie to nie ja marudzę tylko ty. =))) Napisałaś dokładnie to samo, co wyżej RQ, tylko krócej. Ehkem. Żeby nie było offa ( Alatariel na mnie poluje z kosą... :c ) jeszcze się o coś zapytam. Na plikach zapisu mi nie zależy, więc mogę je usunąć? I jeżeli dobrze zrozumiałam, to mam właśnie te pliki zapisu usunąć i wszystkie dodatki i od nowa zainstalować, tak jak napisał Designer, tak? Bo podstawy usunąć nie mogę pod żadnym pozorem... No w każdym razie, Designer, RQ, dzięki za pomoc. :* Przynajmniej wiem już co robię źle. =P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cosik jeszcze xD ? |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 20
|
![]()
Miałem dokładnie to samo. Zrobiłem kopię folderu Downloads, zainstalowałem później na nowo grę bez jednego oficjalnego dodatku i okazało się, że to przez jego brak. Doinstalowałem go i wszystko pięknie git działało. Polecam to samo.
![]() Edit: Poczytaj ten temat: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37682 ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez mario : 19.11.2007 - 19:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|