|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc na początku witam wszystkich jestem tu nowa jak nowa w grze sims2, mam ogromny problem mam the sims 2 i posciagalam rozne dodatki (fryzruy,ubrania,meble ... itd Powlaczeniu gry wszystko to co sciagnelam bylo ale nie wiem dlaczego nagle jakby ,,zerzarło,, napisy w grze :/ np nie ma nazwy Miłowo tylko sa miejsca po spacji , przy rozmowie w tych chmurkach nic nie ma :/ Robienie cos z jakimis rzeczami tez jest takie samo:/ nie wiem co mam zrobic, problem ten mi sie 2 razy powtorzyl wiec odinstalowalam gre i na nowo ale znow to samo , i tylko sie to dzieje gdy mam dodatki, wiem ze to prawdopodobnie przez nie. Ale ja mam ich setki:/ wiec mam kazdy testowac?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najbardziej możliwe jest to, że ściągnęłaś błędny dodatek z internetu, który niszczy grę i wprowadza do niej błędy. Przed wybieraniem okolic w grze powinny włączyć się: "obiekty zmodyfikowane", jeżeli przy jakimś dodatku będzie trójkącik z wykrzyknikiem to znaczy, że dodatek jest błędny i uszkodzi grę. Więc sprawdź czy tak się pojawia się ten trójkącik.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ja też tak miałam ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]()
Sorry za off/top'a.:
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 19.01.2008 - 16:59 |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 20
|
![]()
Rëñáës - ranga Oko Saurona na pewno wyląduje pod twoim nickiem.
![]() Nigdy nie miałem aż takiego problemu... Trochę to dziwne, bo przecież nie powinno być takich błędów po samych ciuchach czy fryzurach. Może to przez jakiegoś hacka, który miesza mocno w grze? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Do poszukiwania "błędnych" dodatków najlepszy jest program SimPE - ale nie znam się na nim zbytnio, a to soft niebezpieczny więc sama nie chę kombinować jak się to sprawdza ;p.
Najwięcej błędów powodują hacki - wyrzuć je i zobacz czy bez nich gra działa
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|